Έτοιμος για Ιταλία ο Εσπαργκαρό

Νίκος Τσιώκος
Έτοιμος για Ιταλία ο Εσπαργκαρό
Ο Αλέιξ Εσπαργκαρό πήρε το... πράσινο φως από τους γιατρούς και θα συμμετάσχει κανονικά στο Γκραν Πρι της Ιταλίας. «Από τις χειρότερες πτώσεις της καριέρας μου», δήλωσε ο Ισπανός.

Έτοιμος για το Γκραν Πρι της Ιταλίας είναι ο Αλέιξ Εσπαργκαρό. Ο Ισπανός υποβλήθηκε σε επέμβαση, αφού έσπασε τον αντίχειρα στο δεξί του χέρι, μετά από πτώση που είχε στο Λε Μαν, όμως έχει ανακάμψει και πήρε το... πράσινο φως από τους γιατρούς για να τρέξει.

Έτσι, ο αναβάτης της Suzuki Ecstar θα δώσει κανονικά το παρών στο Μουτζέλο και χαρακτήρισε την πτώση στη Γαλλία ως μία από τις χειρότερες της καριέρας του. «Είμαι χαρούμενος που οι γιατροί μου είπαν ότι η διαδικασία ανάκαμψης είναι θετική και σίγουρα θέλω να τρέξω.

Η πτώση στο Λε Μαν ήταν μία από τις χειρότερες στην καριέρα μου. Υπέφερα πολύ και επίσης έσπασε ο σύνδεσμος στον δεξί αντίχειρα. Ο Δρ. Μιρ και οι συνάδελφοί του έκαναν εξαιρετική δουλειά με το χειρουργείο και όλα πήγαν καλά. Δε νιώθω ότι είμαι στο 100%, όμως θέλω να επιστρέψω στη δράση και στην ομάδα μου για τον αγώνα στην Ιταλία.

Ο αγώνας θα είναι δύσκολος, η ευθεία του Μουτζέλο είναι πολύ μεγάλη, αλλά την ίδια στιγμή η πίστα είναι πολύ γρήγορη. Μου αρέσουν οι γρήγορες πίστες. Αυτό θα με βοηθήσει να ξεπεράσω τον τραυματισμό και να έχω ένα θετικό τριήμερο», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!