Στην κορυφή του ΠΠΤ η Ducati

Στην κορυφή του ΠΠΤ η Ducati
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με την τρίτη θέση στο δεύτερο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στην πίστα των Μεγάρων, ο Πίππος και η Ducati βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Λευτέρης Πίππος ανέβηκε στο βάθρο των νικητών και μαζί στην 1η θέση της βαθμολογίας, στον 2ο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, στην κορυφαία κατηγορία Superstock. Ο οδηγός της KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM έκανε μια καλή εκκίνηση και προηγήθηκε στον αγώνα των 28 γύρων, που έγινε κάτω από υψηλή θερμοκρασία ατμόσφαιρας και πολύ υψηλή θερμοκρασία ασφάλτου, στην πίστα των Μεγάρων. Έχασε νωρίς την πρώτη θέση από τον Φώτη Τσαλίκη αλλά έμεινε κοντά του και είχε μια διαφορά 2'' από τον τρίτο Χάρη Παρασκευόπουλο. Προς τη μέση του αγώνα ο Παρασκευόπουλος έχοντας πολύ καλό ρυθμό έφτασε τον Πίππο, δίνοντας μαζί του μια δυνατή μάχη για αρκετούς γύρους. Ο Πίππος που αντιμετώπισε πρόβλημα με την πρόσφυση του πίσω ελαστικού από τα μισά του αγώνα, κατέλαβε τελικά την τρίτη θέση.

Το δεύτερο συνεχόμενο βάθρο για την Panigale 1199S φέρνει τον οδηγό της ομάδας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμο με τον Παρασκευόπουλο με 36 βαθμούς. Με τον επόμενο Αγώνα του ΠΠΤ να γίνεται στην πίστα των Σερρών, όπου η Ducati Panigale μπορεί να αναπτύξει τις πραγματικές της αρετές, η ομάδα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!