Ρόσμπεργκ: «Ήμουν τυχερός»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσμπεργκ: «Ήμουν τυχερός»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ παραδέχτηκε ότι στάθηκε τυχερός στον αγώνα του Μονακό για να πάρει τη νίκη, που ήταν η τρίτη συνεχόμενη στο Μόντε Κάρλο.

Χατ τρικ έκανε στο Μονακό ο Νίκο Ρόσμπεργκ, καθώς πανηγύρισε τη νίκη για τρίτη σερί χρονιά. Ο Γερμανός βρέθηκε στην κορυφή μέσω της λανθασμένης στρατηγικής στον Λιούις Χάμιλτον και παραδέχτηκε ότι στάθηκε τυχερός για να ανέβει στο υψηλό τερο σκαλί του βάθρου. «Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά ήμουν πολύ τυχερός σήμερα. Ο Λιούις (Χάμιλτον) οδήγησε άψογα και επίσης άξιζε τη νίκη.

Έτσι είναι οι αγώνες», ήταν τα πρώτα λόγια του. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τη μείωση της διαφοράς στη βαθμολογία στους δέκα βαθμούς. «Ναι, αλλά αυτή τη φορά στάθηκα τυχερός. Θα απολαύσω τη στιγμή, όμως πρέπει να δουλέψω σκληρά επειδή ο Λιούις ήταν λίγο πιο δυνατός αυτό το τριήμερο.

Πρέπει να δουλέψω σκληρά για τον επόμενο αγώνα». Τέλος, κλήθηκε να απαντήσει στο γιατί δεν τον φώναξε για πιτ στοπ η Mercedes. «Δεν έχω ιδέα. Είμαστε στο μονοθέσιο και είναι πολύ δύσκολο να κρίνουμε τι αποφάσεις λαμβάνονται. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολο στην επανεκκίνηση με τα ελαστικά που ήταν κρύα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!