Νέα διόδια στο Αγρίνιο

Νέα διόδια στο Αγρίνιο
Ακόμα δεν ολοκληρώθηκαν παρά ελάχιστα χιλιόμετρα της Ιονίας οδού και ξεκίνησαν τα έργα του σταθμού διοδίων στο σημείο που ο δρόμος παρακάμπτει το Αγρίνιο.

Όσοι ταξιδεύουν από και προς του νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων, θα γνωρίζουν ότι το δεύτερο κομμάτι της Ιονίας οδού που παραδόθηκε στην κυκλοφορία μετά από αυτό της παράκαμψης της Άρτας, ήταν το 34 χιλιομέτρων τμήμα της παράκαμψης Αγρινίου, το 2009. Σε αυτό το σημείο λοιπόν ξεκίνησαν τα έργα για τη δημιουργία σταθμού διοδίων, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, παρότι το μήκος του δρόμου είναι ιδιαίτερα μικρό. Η δημιουργία των διοδίων θα είχε ένα νόημα αν είχαμε την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που είχε ανακοινωθεί τον Ιούνιο του 2014, για παράδοση όλου του αυτοκινητοδρόμου, μήκους 196 χιλιομέτρων, στο τέλος του 2015.

Φυσικά, για μια ακόμα φορά, οι εξαγγελίες φαίνεται ότι ακολουθούν τη λογική της παραπομπής στις καλένδες, καθώς η κοινοπραξία κατασκευής του έργου έχει ζητήσει ήδη παράταση 20 και 28 μηνών για τα έργα της Ιονίας οδού, που σημαίνει ότι πάμε για το τέλος του 2016 και αν. Έως τότε, όμως, καλό θα είναι να πληρώνουμε και διόδια για τη χρήση των 34 χιλιομέτρων της Ιονίας.

Πηγή: aixmi-news.gr

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!