VW Cross Polo από 17.500€

VW Cross Polo από 17.500€
Μετά την περσινή ανανέωση ολόκληρης της γκάμας των Polo, έφτασε στη χώρα μας και η βελτιωμένη εκδοχή του δυναμικού Cross Polo.

Το Cross Polo είναι η crossover εκδοχή του πετυχημένου super mini της VW, που χάρη στην υπερυψωμένη ανάρτησή του και στις προσθήκες προστατευτικών σε καίρια σημεία, παίζει το χαρτί της εκτός δρόμου εμφάνισης και μιας πιο δυναμικής προσωπικότητας. Χαρακτηριστική είναι η ενισχυμένη ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά 15 χιλ. και οι μεγάλης διαμέτρου ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, που αθροιστικά επιτρέπουν στο Cross Polo να έχει απόσταση από το έδαφος 17,5 εκ. προσδίδοντας του τη δυνατότητα κίνησης σε ανώμαλο δρόμο.

Tα προστατευτικά, στο χρώμα του άνθρακα, περιμετρικά του αμαξώματος, έχουν διττό ρόλο: τονίζουν την crossover εμφάνιση και επιπλέον προστατεύουν το αυτοκίνητο από φθορές. Η εσωτερική σχεδίαση του νέου Cross Polo συνάδει με την εξωτερική εμφάνιση. Η δίχρωμη επένδυση των καθισμάτων και των θυρών δημιουργούν ένα ευχάριστο εσωτερικό, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν τα σπορ καθίσματα με λογότυπο "CROSSPOLO", το σπορ τιμόνι με διάτρητο δέρμα και η επένδυση αλουμινίου στα πεντάλ και την κεντρική κονσόλα.

Το CrossPolo διατίθεται αποκλειστικά 5θυρο, με τον κινητήρα 1,4lt TDI ΒΜΤ 90PS, με μηχανικό ή DSG κιβώτιο. Η έκδοση με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων απαλλάσσεται των τελών κυκλοφορίας, καθώς οι εκπομπές CO2 είναι 98 gr/km. Ο ιδιαίτερα πλούσιος εξοπλισμός μεταξύ άλλων περιλαμβάνει 6 αερόσακους, ESP με Hill Hold Assist, Multi-Colision Brake, EDL, σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών και σύστημα πολυμέσων "Composition Colour" (με έγχρωμη οθόνη αφής 5", CD & mp3 player, θύρες για SD-card, USB, Aux-In, 6 ηχεία και Bluetooth με audio streaming

Οι τιμές με απόσυρση διαμορφώνονται ως εξής:

CrossPolo 1.4L TDI € 17.500

CrossPolo 1.4L TDI DSG € 19.150

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!