Επίσημη αποκάλυψη Toyota Hilux (pic+video)

Επίσημη αποκάλυψη Toyota Hilux (pic+video)
Η όγδοη γενιά του δημοφιλούς pick up Toyota Hilux αποκαλύφθηκε σε δύο ταυτόχρονες παρουσιάσεις στην Αυστραλία και στην Ταϊλάνδη.

Το νέο Toyota Hilux όγδοης γενιάς αποκαλύφθηκε επιτέλους, μετά από τις πολλές διαρροές των εικόνων του στο διαδίκτυο. Το αμάξωμα του νέου Hilux αλλάζει ριζικά σχεδιαστικά και αποκτά πλέον εντονότερες γωνίες σε σχέση με το σημερινό, που διαθέτει πιο καμπύλες γραμμές. Επίσης οι θόλοι των τροχών είναι τονισμένοι, δείγμα ενός μεγαλύτερου μετατρόχιου και τα φωτιστικά σώματα της μάσκας έγιναν στενόμακρα. Το νέο μοντέλο διαθέτει led φώτα ημέρας, ενσωματωμένη κάμερα όπισθεν, σύστημα εισόδου – εξόδου χωρίς κλειδί, ένα μεγάλο multimedia σύστημα με οθόνη 7 ιντσών και πολλά ακόμα νέα στοιχεία εξοπλισμού.

Το Hilux όγδοης γενιάς θα εφοδιαστεί με δύο ντιζελοκινητήρες 2,4 και 2,8 λίτρων, που θα αποδίδουν 167 και 177 ίππους και θα αντικαταστήσουν τους σημερινούς των 2,5 και 3,0 λίτρων. Και οι δύο μοντέρνοι τουρμποντίζελ θα μπορούν να συνδυαστούν με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Για ορισμένες αγορές θα υπάρχουν ωστόσο και βενζινοκίνητες εκδόσεις 2,7 λίτρων. Στον τομέα των αναρτήσεων, παρά την αύξηση της άνεσης και τη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς, δεν έχουν γίνει δομικές αλλαγές. Εμπρός υπάρχουν διπλά ψαλίδια και πίσω άκαμπτος άξονας με φύλλα σούστας και τηλεσκοπικά αμορτισέρ. Στόχος είναι να διατηρηθεί η παραδοσιακή αξιοπιστία του μοντέλου και η αντοχή του σε μεγάλα φορτία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!