Το νέο περιοδικό του Gazzetta.gr για την μοτοσυκλέτα

Το νέο περιοδικό του Gazzetta.gr για την μοτοσυκλέτα
Από αυτό το τεύχος, το MotoinMotion, το νέο μας περιοδικό για την μοτοσυκλέτα, θα είναι ανεξάρτητο και θα κυκλοφορεί το τρίτο δεκαήμερο κάθε μήνα, ανάλογα την επικαιρότητα.

To ΜotoinMotion είναι ένα διαδραστικό e-magazine. Θα ακολουθήσει έναν πιο lifestyle δρόμο από τα περισσότερα περιοδικά που κυκλοφορούν με ωραία φωτογραφία, λίγα κείμενα και πολλά links γι’ αυτούς που θέλουν περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση για συγκεκριμένα μοντέλα μοτοσυκλετών αλλά και προϊόντα ένδυσης και αξεσουάρ.
Απολαύστε το πρώτο τεύχος του MotoinMotion που είναι ένα διαφορετικό περιοδικό, σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα περιοδικά που κυκλοφορούν σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Το μυστικό φυσικά είναι η διαδραστικότητά του και η δυνατότητα να ενημερώνεται ο αναγνώστης σε πολλά ταυτόχρονα επίπεδα, εκτός της προφανούς ανάγνωσης, με την θέαση video, με την ακαριαία μετακίνηση σε άλλα χρήσιμα links στα site των εταιρειών, με το κατέβασμα των προσπέκτους, των τιμών ή των χρηματοδοτικών επιλογών.
Σε αυτό το τεύχος γινόμαστε Χαρλεάδες για μια μέρα, χάρις το Harley on Tour, οδηγούμε μαζί με δύο αγαπημένους φίλους που ταυτόχρονα είναι και οι πλέον έγκριτοι συνάδελφοι στον χώρο της μοτοσυκλέτας, τον Δημήτρη Διατσίδη και τον Θανάση Χούντρα, την Suzuki V-Strom 1000 και βγάζουμε χρήσιμα συμπεράσματα από την κριτική τους και τέλος διασκεδάζουμε αφάνταστα με το μικρό Honda MSX125. Το μικρό μοτοσυκλετάκι της Honda λειτουργεί ως μηχανή του χρόνου και μας γυρίζει 34 χρόνια πριν, αφού πρόκειται για την μεταμοντέρνα εκδοχή του ιστορικού μοντέλου Z50J που τότε -ως 16χρονοι πιτσιρικάδες- είχαμε στην κατοχή μας...
Περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας, τις προτάσεις σας και την κριτική σας, γι’ αυτή την νέα μας προσπάθεια.

Διαβάστε το τεύχος εδώ!

Απολαύστε υπεύθυνα και να φοράτε πάντα κράνος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!