On line τα Opel από το 2016 (video)

On line τα Opel από το 2016 (video)
Με τη νέα υπηρεσία OnStar κάθε Opel θα μπορεί να επικοινωνεί με το περιβάλλον του μέσω on line σύνδεσης, προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες.

Με την ανακοίνωση της υπηρεσίας OnStar η Opel κάνει το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της επικοινωνίας των αυτοκινήτων μεταξύ τους, αλλά και της διασύνδεσης με το internet. Η υπηρεσία OnStar θέτει πρότυπα στην αυτοκινητοβιομηχανία όσον αφορά στην ασφάλεια και τις λύσεις προστασίας, στις υπηρεσίες μετακίνησης και στην προηγμένη τεχνολογία πληροφορικής. Πιο συγκεκριμένα, τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της Opel OnStar είναι:

· Αυτόματη απόκριση σε ατύχημα (SOS) συμπεριλαμβανομένης 24ωρης τηλεφωνικής γραμμής επείγουσας ανάγκης και οδικής βοήθειας

· Wi-Fi hotspot με σύνδεση μεταφοράς δεδομένων υψηλών ταχυτήτων έως και με μέχρι επτά συσκευές

· Εφαρμογή Smartphone για έλεγχο από απόσταση, όπως κλείδωμα /ξεκλείδωμα αυτοκινήτου με τηλεχειρισμό

· Υποστήριξη κλεμμένου οχήματος

· Διάγνωση οχήματος, συμπεριλαμβανομένου ενός μηνιαίου email με ενημέρωση για τα σημαντικότερα συστήματα του οχήματος όπως αερόσακοι ή κιβώτια

· Κατέβασμα προορισμού (downloading) που επιτρέπει σε ένα Σύμβουλο OnStar να εισάγει μία εναλλακτική διαδρομή, ένα εστιατόριο ή μία συγκεκριμένη διεύθυνση στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου Opel.

Η Opel θα προσφέρει την υπηρεσία σε 13 ευρωπαϊκές χώρες από φέτος το καλοκαίρι, ενώ στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμη από το 2016. Οι οδηγοί Opel θα μπορούν να χρησιμοποιούν ολόκληρη τη γκάμα υπηρεσιών OnStar καθώς και το Wi-Fi hotspot δωρεάν για τους πρώτους 12 μήνες μετά την εγγραφή. Σήμερα, η υπηρεσία συνδέει πάνω από επτά εκατομμύρια πελάτες στις ΗΠΑ, Καναδά, Κίνα και Μεξικό και προσφέρει χαρακτηριστικά όπως ευρυζωνικό mobile internet 4G LTE, υπηρεσίες επείγουσας ανάγκης και έλεγχο από απόσταση μέσω smartphone.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!