Έρχεται το Opel Astra (video)

Έρχεται το Opel Astra (video)
Ο διευθύνων σύμβουλος της Opel Karl-Thomas Neumann υπόσχεται πως το νέο Astra "θα θέσει νέα δεδομένα στην κατηγορία του".

Το γεγονός ότι το νέο Opel Astra είναι σχεδόν έτοιμο και ότι θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβριο, το γνωρίζουμε και το γνωρίζετε εδώ και αρκετό καιρό. Χθες ωστόσο η Opel έδωσε στη δημοσιότητα video με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Karl-Thomas Neumann, ο οποίος αφού κάνει τη σύνδεση του νέου Astra με την ιστορία του και συγκεκριμένα με το Kadett, δηλώνει ότι το νέο μικρό – μεσαίο Opel θα θέσει νέα δεδομένα στην κατηγορία του τόσο στους τομείς της αισθητικής και της απόδοσης, όσο και σε αυτόν του εξοπλισμού ασφάλειας.

Μέχρι στιγμή στη δημοσιότητα έχουν διαρρεύσει πραγματικές εικόνες του νέου Astra μόνο με βαρύ και εκτεταμένο καμουφλάζ. Από αυτές έχουν προκύψει ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες όπως αυτή που δημοσιεύουμε, όπου φαίνεται ότι το σχεδιαστικό μοτίβο που θα ακολουθηθεί θα είναι του προηγούμενου μοντέλου, αλλά με τα φωτιστικά σώματα στη γραμμή που λανσάρισε το νέο Corsa.

Στα μηχανικά μέρη δεν αναμένονται εκπλήξεις, με βασικό κινητήρα το νέο τρικύλινδρο Ecotec του λίτρου που στην περίπτωση όμως του νέου Astra ίσως διατίθεται και σε έκδοση 130 ίππων. Φυσικά στη γκάμα θα υπάρχουν οι 1.4 και 1.6 βενζίνης, ο νέος diesel 1.6 με αποδόσεις 110 και 136 ίππους και φυσικά οι δίλιτροι diesel. Τα κιβώτια θα είναι εξατάχυτα χειροκίνητα σε όλες τις εκδόσεις, ενώ το νέο Astra ίσως είναι ο φορέας νέων αυτόματων κιβωτίων διπλού συμπλέκτη στα πρότυπα των DSG της VW.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!