Ραϊκόνεν: «Φιλική μάχη με τον Φέτελ»

Ραϊκόνεν: «Φιλική μάχη με τον Φέτελ»
Ο Κίμι Ραϊκόνεν έκανε λόγο για φιλική μάχη με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, τόνισε πως μπορεί άνετα να δουλέψει κάποιος μαζί του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μαουρίτσιο Αριβαμπένε.

Στος τέσσερις πρώτους αγώνες της σεζόν ο Κίμι Ραϊκόνεν κατάφερε μόνο σε αυτόν του Μπαχρέιν να βρεθεί μπροστά από τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Iceman μίλησε στο CNN για τη μάχη με τον Γερμανό, την οποία χαρακτήρισε φιλική, ενώ τόνισε πως άνετα δουλεύει κάποιος μαζί με τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή. «Προσπαθούμε να κερδίσουμε ο ένας τον άλλον. Αλλά είναι μία ωραία φιλική μάχη και είναι καλό αυτό για την ομάδα.

Η όλη ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα είναι εξαιρετική. Ξέρουμε ο ένας τον άλλον. Είναι πολύ φυσιολογικός τύπος και είναι εύκολο να δουλεύεις μαζί του. Δεν υπάρχει πολιτική, αν κάτι γίνει λάθος, μπορούμε να το πούμε ο ένας στον άλλον και να το δουλέψουμε», είπε ο πιλότος της Ferrari για τον ομόσταυλό του.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια θεωρώντας πως είναι ο άνθρωπος που χρειαζόταν η Scuderia. «Μου αρέσει όπως... τρέχει τα πράγματα. Παίρνεις την απάντηση από αυτόν, είτε είναι ναι είτε όχι. Ο Μαουρίτσιο είναι ακριβός ο άνθρωπος που χρειαζόταν η Ferrari. Δουλεύει πολύ σκληρά, είναι δίκαιος κι αν κάτι δεν πάει καλά θα σου το πει. Προσπαθούμε να φέρουμε τη Ferrari σε υψηλή θέση κάθε Σαββατοκύριακο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!