Γιορτάζει 500.000.000 πωλήσεις η GM

Γιορτάζει 500.000.000 πωλήσεις η GM
Η General Motors, από το 1908 που ιδρύθηκε, έχει πουλήσει περισσότερα από 500 εκατομμύρια οχήματα και φυσικά γιορτάζει.

Με δωρεάν διάθεση πέντε αυτοκινήτων σε πέντε πιστούς πελάτες καθεμιάς από τις μάρκες της, γιόρτασε η GM το ορόσημο της παραγωγής 500.000.000 αυτοκινήτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Καμία άλλη εταιρία αυτοκινήτων δεν έχει να επιδείξει τέτοια νούμερα παραγωγής. Η Opel, μία από τις μάρκες του ομίλου GM με μεγάλη παράδοση, έπαιξε σημαντικό ρόλο, έχοντας κατασκευάσει 68 εκατομμύρια οχήματα, τα περισσότερα από τα οποία στο βασικό εργοστάσιο στο Rüsselsheim, όπου και γιορτάστηκε το επίτευγμα. Η Opel ξεκίνησε να κατασκευάζει αυτοκίνητα το 1899 και ανήκει στη GM από το 1929. Η GM γιόρτασε το ορόσημο των 500 εκατομμυρίων αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο. Σχεδόν ταυτόχρονα με τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Rüsselsheim, πιστοί πελάτες έλαβαν πρόσκληση να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις παραγωγής της GM σε Βόρεια και Νότια Αμερική, Ασία, Αφρική και Κίνα.

Οι πιστοί πελάτες Opel έλαβαν πρόσκληση σε δείπνο με το Διοικητικό Συμβούλιο, που παρατέθηκε στο μουσείο κλασικών αυτοκινήτων Opel . Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Anna Katharina Dionysius από το Riedstadt είχε μία ευχάριστη έκπληξη: η επί μακρόν πιστή πελάτης της Opel παρέλαβε το Opel Zafira Tourer που είχε παραγγείλει πρόσφατα, απευθείας από τη γραμμή συναρμολόγησης – σαν επετειακό δώρο δια χειρός του διευθύνοντος συμβούλου της Opel, Dr. Karl -Thomas Neumann.

Η Anna Katharina Dionysius είχε ένα ατύχημα με το Astra της λίγες ημέρες πριν την εκδήλωση. Το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρή ζημιά αλλά η ίδια βγήκε σώα και αβλαβής με μικροτραυματισμούς. Έκανε σχετική ανάρτηση στο Facebook εκθειάζοντας τον «κόκκινο ήρωά της» και ευχαρίστησε τους μηχανικούς της Opel για τη «θαυμάσια δουλειά» τους. Η Anna Katharina Dionysius είναι μία από τους πέντε πελάτες που παρέλαβαν ένα επετειακό αυτοκίνητο δωρεάν στο πλαίσιο αυτού του οροσήμου παραγωγής.

Ο Dr. Neumann είπε σχετικά: «Για μένα, αυτή η επέτειος είναι κάτι παραπάνω από ένα εντυπωσιακό νούμερο, καθώς τα 500 εκατομμύρια αυτοκίνητα συμβολίζουν 500 εκατομμύρια πελάτες, τις ιστορίες και τις εμπειρίες τους. Στέλνουμε «500 εκατομμύρια ευχαριστώ» σε αυτούς τους πελάτες για την αφοσίωση και εμπιστοσύνη τους, επειδή θεωρούμε προνόμιο το ότι παίζουμε τόσο σημαντικό ρόλο στις ζωές τους.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!