Γιάρβις: «Μένει και το 2016 ο Λορένθο»

Γιάρβις: «Μένει και το 2016 ο Λορένθο»
Ο Λιν Γιάρβις επιβεβαίωσε ότι ο Χόρχε Λορένθο θα παραμείνει στη Yamaha μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, που λήγει την επόμενη χρονιά, και έβαλε τέλος στις φήμες για πρόωρη αποχώρησή του.

Τον Αύγουστο του 2014 ο Χόρχε Λορένθο υπέγραψε συμβόλαιο με τη Yamaha μέχρι και το 2016. Όμως, ο Ισπανός δεν είχε και τόσο καλά αποτελέσματα στις αρχές της σεζόν, καθώς ακόμα δεν έχει καταφέρει να πλασαριστεί στο βάθρο μετρώντας δύο τέταρτες θέσεις και μία πέμπτη στους τρεις πρώτους αγώνες.

Έτσι, προέκυψαν φήμες ότι εξέταζε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει και να ψάξει γι' άλλη ομάδα στο τέλος της χρονιάς που διανύουμε. Ωστόσο, αυτές διαψεύστηκαν από τον Λιν Γιάρβις, ο οποίος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Moto GP, ξεκαθάρισε ότι ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής (2010, 2012) θα παραμείνει στην ιαπωνική ομάδα μέχρι και την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

«Μπορώ να διαβεβαιώσω τα πάντοκ του Moto GP ότι ο Χόρχε (Λορένθο) θα είναι με τη Yamaha μέχρι το 2016. Έχουμε μιλήσει μαζί και είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να μείνει μαζί μας. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί, οπότε ο Χόρχε θα είναι μ' εμάς τη φετινή και την επόμενη χρονιά. Είναι γεγονός!», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Yamaha.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!