Αυτόνομη οδήγηση κατά… Bosch (video)

Γιώργος Βαρίνος
Αυτόνομη οδήγηση κατά… Bosch (video)
Η αυτόνομη οδήγηση είναι το νέο «ιερό δισκοπότηρο» της αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και των προμηθευτών της, όπως δείχνει το εντυπωσιακό αυτό video.

Η Bosch μπορεί στους περισσότερους να είναι γνωστή από τις λευκές οικιακές συσκευές. Ωστόσο είναι και ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της βιομηχανίας αυτοκινήτου σε ηλεκτρολογικά, ηλεκτρονικά και συστήματα ασφαλείας. Στο μεγάλο «τσίρκο» που έχει στηθεί γύρω από τα οφέλη και τις δυνατότητες της αυτόνομης οδήγησης έχουμε δει μέχρι σήμερα να καταθέτουν προτάσεις οι καθ’ ύλην αρμόδιοι, δηλαδή οι κατασκευαστές αυτοκινήτων, διάφορες εταιρείες πληροφορικής, όπως η Google και η Apple και τη σκυτάλη παίρνουν και οι προμηθευτές , όπως η Delphi και πλέον η Bosch.

Χρησιμοποιώντας σαν «υποκείμενο» της μελέτης της ένα Tesla S, η Bosch εξηγεί σε αυτό το video πως οι σύγχρονες δυνατότητες αυτόνομες οδήγησης μπορούν να κάνουν τις καθημερινές μετακινήσεις πιο ασφαλείς, εύκολες, γρήγορες αλλά και… παραγωγικές, υπό την έννοια ότι όντας το αυτοκίνητο συνδεδεμένο με το internet και ο οδηγός ελεύθερος από τα καθήκοντα της οδήγησης, θα μπορεί να επικοινωνεί και να εργάζεται.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!