«Μετά την Ουγγαρία το νέο μονοθέσιο της Marussia»

Νίκος Τσιώκος
«Μετά την Ουγγαρία το νέο μονοθέσιο της Marussia»
Η Marussia θα έχει έτοιμο το νέο αναβαθμισμένο μονοθέσιό της μέσα στη διακοπή του Αυγούστου, δηλαδή μετά την Ουγγαρία, όπως δήλωσε ο Τζον Μπουθ.

Στο Γκραν Πρι του Βελγίου έχει στόχο η Marussia να κάνει ντεμπούτο το αναβαθμισμένο νέο μονοθέσιό της, αφού τώρα χρησιμοποιεί το περσινό με κάποιες τροποποιήσεις και με την περσινή μονάδα ισχύος της Ferrari. Όπως αποκάλυψε ο Τζον Μπουθ, η ομάδα του Μπάνμπερι έχει σκοπό να το έχει έτοιμο μέσα στη διακοπή του Αυγούστου, δηλαδή μετά την Ουγγαρία, που προηγείται του αγώνα στο Σπα.

«Στόχος μας είναι το διάλειμμα του Αυγούστου (για τις αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο). Μετά τους τέσσερις πρώτους αγώνες πρέπει να καθίσουμε κάτω και να δούμε αν μπορούμε να τις φέρουμε όλες μαζί για να πετύχουμε τον στόχο μας σε αυτό το χρονικό πλαίσιο», ήταν τα λόγια του. Όσο για τις χορηγίες και το μέλλον της ομάδας εξέφρασε την πίστη του στους νέους επενδυτές.

«Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν οι προοπτικές, αλλά έχουμε ένα εμπορικό πλάνο, με το οποίο θα είμαστε άνετοι και θα είναι βιώσιμο. Έχουμε πίστη στους επενδυτές που έχουμε τώρα ότι θα μας πάνε μπροστά τα επόμενα χρόνια», πρόσθεσε. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η δουλειά της Marussia στο «όπλο» του 2015 ξεκίνησε από πέρυσι, όμως το πρότζεκτ μπήκε στον... πάγκο, εφόσον η ομάδα τέθηκε σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!