Χωρίς την... πινελιά του Νιούι το νέο μονοθέσιο της Red Bull

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς την... πινελιά του Νιούι το νέο μονοθέσιο της Red Bull
Το μονοθέσιο της Red Bull για το 2016 θα είναι το πρώτο μονοθέσιο των «κόκκινων ταύρων», που δε θα έχει την... πινελιά του Άντριαν Νιούι.

Χωρίς την... πινελιά του Άντριαν Νιούι θα σχεδιαστεί το νέο μονοθέσιο της Red Bull για το 2016. Ο άνθρωπος που ευθύνεται για τα τέσσερα πρωταθλήματα των «κόκκινων ταύρων» δε θα επιμεληθεί τον σχεδιασμό της RB12, ήδη είχε ανακοινώσει από πέρυσι ότι δε θα ήταν τόσο κοντά στην ομάδα και ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται νέα πρότζεκτ.

Πάντως, η RB11 σε μεγάλο βαθμό στον σχεδιασμό της φέρει τη... σφραγίδα του Νιούι, όπως δήλωσε ο Κρίστιαν Χόρνερ στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula1. «Έκανε ένα βήμα πίσω, αλλά εμπλέκεται στην RB11, όπως και σε κάθε προηγούμενο μονοθέσιο. Η διαφορά θα φανεί στην RB12. Δεν είναι τόσο κοντά πια, αλλά ήταν στο Μπαχρέιν.

Ακόμα εμπνέει και καθοδηγεί την τεχνική ομάδα. Πρέπει να βελτιώσουμε το μονοθέσιο. Αλλά έχουμε διακινδυνεύσει το στήσιμο για να δούμε πολλά άλλα προβλήματα που έχουμε. Δεν είμαστε στην καλύτερη θέση με την RB11, αλλά είναι σίγουρα μονοθέσιο του Άντριαν», είπε το αφεντικός της αυστριακής ομάδας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!