Μπουγιέ: «Έτοιμοι να πάρουμε βαθμούς»
Βελτιωμένη παρουσιάστηκε στο Μπαχρέιν η McLaren, με τον Φερνάντο Αλόνσο να προκρίνεται στη δεύτερη περίοδο των κατατακτηρίων δοκιμών και να τερματίζει 11ος στον αγώνα. Η ομάδα του Γουόκινγκ θα πάει με αναβαθμίσεις στο Γκραν Πρι της Ισπανίας (8-10/5) και ο Ερίκ Μπουγιέ πιστεύει ότι στην Καταλούνια μπορούν να έρθουν οι πρώτοι βαθμοί της σεζόν.
«Ακόμα έχουμε δυσλειτουργίες στο ένα μονοθέσιο, ενώ δεν έχει προβλήματα το άλλο. Αυτό είναι ενθαρρυντικό. Είναι καλό να βλέπουμε ότι κάνουμε κάποια πρόοδο και είμαστε περίπου έτοιμοι για να πάρουμε βαθμούς. Ακόμα είμαστε μακριά από εκεί που θέλουμε, αλλά κατά κάποιο τρόπο έχουμε ξεπεράσει τις πιο δραματικές στιγμές.
Το πρόγραμμα αξιοπιστίας συνεχίζεται. Είναι καλό να βλέπουμε τον Φερνάντο (Αλόνσο) να βγάζει δεύτερο σερί αγώνα χωρίς προβλήματα, αλλά το μονοθέσιο του Τζένσον (Μπάτον) ακόμα δεν είναι αρκετά καλό. Το πακέτο αξιοπιστίας δεν είναι στο επίπεδο που θα θέλαμε», δήλωσε ο διευθυντής της McLaren.
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!