Μάρκεζ: «Στρατηγική τριών ελαστικών»

Νίκος Τσιώκος
Μάρκεζ: «Στρατηγική τριών ελαστικών»
Ο Μαρκ Μάρκεζ ακολούθησε στρατηγική τριών ελαστικών για να πάρει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα απ' το καθένα και σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του.

Στη στρατηγική που ακολούθησε στις κατατακτήριες δοκιμές της Αργεντινής στάθηκε ο Μαρκ Μάρκεζ στις δηλώσεις του, μετά την κατάκτηση της pole position. Αυτή ήταν με τρία ελαστικά για να πάρει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα απ' το καθένα. Ο Ισπανός τόνισε πως αυτή δούλεψε καλά, κάτι που φάνηκε στην πράξη, αφού... έριξε 5 δέκατα στον δεύτερο Αλέιξ Εσπαργκαρό.

«Είμαι χαρούμενος σήμερα επειδή δώσαμε μάχη και πήραμε την pole. Χρησιμοποιήσαμε στρατηγική τριών ελαστικών και δούλεψε καλά. Είναι σημαντικό που θα εκκινήσω από την πρώτη θέση αύριο διότι η πίστα είναι αρκετά βρώμικη και αυτό το κάνει πιο δύσκολο να προσπεράσεις.

Θα δούμε τι θα συμβεί, περιμένουμε έναν αρκετά δύσκολο αγώνα με ακόμα πιο υψηλές θερμοκρασίες από σήμερα. Οι πιο δυνατοί αντίπαλοί μου, ο Χόρχε (Λορένθο) και ο Βαλεντίνο (Ρόσι) εκκινούν από τη δεύτερη σειρ, οπότε ελπίζω να έχω καλή εκκίνηση και δυνατό αγώνα», ανέφερε ο αναβάτης της Repsol Honda.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!