VW Scirocco GTS στη Σαγκάη

Γιώργος Βαρίνος
VW Scirocco GTS στη Σαγκάη
Την έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης επέλεξε η VW για να παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση GTS του κουπέ Scirocco.

Η ανανέωση του Scirocco πέρυσι δεν είχε περιλάβει και την έκδοση GTS, που πλέον εμφανίστηκε στην έκθεση της Σαγκάης και συμπληρώνει προς τα επάνω τη γκάμα του δημοφιλούς sport coupe μοντέλου της VW.

Με έντονες και διακριτές διαφοροποιήσεις από τα απλά μοντέλα, το GTS διαθέτει μεγαλύτερους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, διπλή απόληξη της εξάτμισης, μαύρους εξωτερικούς καθρέφτες, ειδικής σχεδίασης ζάντες 18 ιντσών και προαιρετικά 19 ιντσών, σπόιλερ πίσω και δυνατότητα τοποθέτησης διαμήκους μαύρων διακοσμητικών γραμμών.

Στο εσωτερικό επίσης υπάρχουν διαφορετικό τιμόνι και επενδύσεις, τα λογότυπα GTS σε ταμπλό, τιμόνι, καθίσματα και μαρσπιέ, piano black επενδύσεις στο ταμπλό και στις πόρτες, διάτρητα μεταλλικά πεντάλ και φυσικά σπορ καθίσματα τύπου μπάκετ. Τις δυναμικές επιδόσεις με τελική ταχύτητα 246 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 6,5 δλ. εξασφαλίζει ο δίλιτρος τετρακύλινδρος TSi που αποδίδει 220 ίππους και συνδυάζεται με κιβώτιο 6 σχέσεων, χειροκίνητο ή εναλλακτικά DSG.

Το ανανεωμένο Scirocco GTS διαθέτει επίσης νέο multimedia σύστημα MIB II με μεγάλη οθόνη αφής και διευρυμένες δυνατότητες διασύνδεσης. Το νέο μοντέλο θα είναι άμεσα διαθέσιμο σε τιμές που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!