Ο Έλληνας… 15χρονος Ρόσι! (gTV)

Νίκος Τσιώκος
Ο Έλληνας… 15χρονος Ρόσι! (gTV)
Ο 15χρονος ταλαντούχος αναβάτης, Νότης Παπαπαύλου, προετοιμάζεται για την Ισπανία και μιλάει στην κάμερα του gTV για τις πρώτες του εμπειρίες, ενώ έχει ως πρότυπο τον Βαλεντίνο Ρόσι.

Γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 2000 στην Αθήνα ο Νότης Παπαπαύλου λατρεύει την ελευθερία που του δίνουν οι δύο τροχοί, όπως δήλωσε και στην κάμερα του gTV. Ο 15χρονος αναβάτης διαθέτει ταλέντο, αλλά και την τρέλα που χρειάζεται για να συμμετάσχει από μικρή ηλικία σε αγώνες και μάλιστα εκτός Ελλάδας.

Ο Νότης έχει αγωνιστεί στην Ιταλία, όπου το 2012 μέτρησε τέσσερις παρουσίες στο βάθρο (όλες με τρίτη θέση), με αποτέλεσμα να διεκδικήσει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

Το 2013 αναδείχθηκε κυπελλούχος στο Mini GP Cup, που διεξήχθη στην Ελλάδα, και πέρυσι συμμετείχε στην Παγκόσμια Επιλογή του Red Bull Moto GP Rookies Cup. Φέτος δίνει το παρών σε αγώνες στην Ισπανία και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και να μας κάνει υπερήφανους.

*Ό,τι δείτε στα πλάνα μην τα δοκιμάσετε μόνοι σας. Η προετοιμασία γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα και υπό την επίβλεψη επαγγελματιών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!