Αλόνσο: «Ανάμεικτα συναισθήματα»

Νίκος Τσιώκος
Αλόνσο: «Ανάμεικτα συναισθήματα»
Ο Φερνάντο Αλόνσο έχει ανάμεικτα συναισθήματα από τη Μαλαισία, καθώς επέστρεψε στη δράση, αλλά δεν κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα λόγω προβλήματος στο σύστημα ERS.

Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Φερνάντο Αλόνσο στη Μαλαισία και στη Σεπάνγκ, αφού επέστρεψε στη δράση, αλλά εγκατέλειψε τον αγώνα λόγω προβλήματος στο σύστημα ERS. Ο Ισπανός δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του, αλλά και την απόδοση της McLaren.

«Ανάμεικτα συναισθήματα. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και με την πρόοδο που έκανε η ομάδα σε δύο εβδομάδες. Βλέποντας τον αγώνα από την τηλεόραση στην Αυστραλία, ήμασταν πολύ μακριά. Εδώ (Μαλαισία) ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί στις κατατακτήριες. Το να μην τερματίσω τον αγώνα ποτέ δεν είναι ωραίο συναίσθημα, οπότε θα δούμε αν μπορούμε να βελτιωθούμε την επόμενη φορά.

Ίσως να κάνουμε ένα βήμα μπροστά στην Κίνα. Αυτά τα προβλήματα αξιοπιστίας είναι λογικό να υπάρχουν. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για εγκαταλείψεις. Αυτό που θα βρίσκαμε στις χειμερινές δοκιμές πρέπει να το βρούμε στους πρώτους αγώνες», ήταν τα λόγια του, με το που βγήκε από το μονοθέσιο.

Όσο για το αν ήταν εφικτός ο τερματισμός εντός των βαθμών, ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής πιστεύει ότι θα μπορούσε να πάρει τον έναν βαθμό της δεκάδας. «Ίσως η δέκατη θέση με τον έναν βαθμό ήταν δυνατή. Το θετικό είναι ότι μπορέσαμε να τρέξουμε με όλους τους άλλους και δεν ήμασταν τα δύο τελευταία μονοθέσια. Το πρώτο βήμα που έπρεπε να κάνουμε ήταν αυτό και είναι καλό που το κάναμε ήδη».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!