Forza Ferrari!

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Forza Ferrari!
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ... αναγκάζει τον Ηρακλή Αντύπα να αφήσει, για λίγο, τον Ολυμπιακό και να αποθεώσει τη Φεράρι και το Γερμανό!

Τελεία και παύλα. Με όλο τον σεβασμό προς τον Φερνάντο Αλόνσο που πάλευε πέντε χρόνια με… σφεντόνες, η Φεράρι θέλει τον Γερμανό της!

Χρόνια πίσω γυρίσαμε με το γκραν πρι της Μαλαισίας. Ιστορικό κατά τη γνώμη μας, γιατί στο μυαλό μας ήρθαν σκέψεις και εικόνες από την πρώτη φορά που ο τεράστιος Μίκαελ Σουμάχερ οδηγούσε τα κόκκινα βέλη στο πρωτάθλημα. Τώρα ήρθες ένας άλλος Γερμανός (που προς τιμήν του, ουκ ολίγες φορές έχει δηλώσει, ότι όταν ήταν μικρό παιδί σκαρφάλωνε στους τοίχους του Μαρανέλο για να δει τον Σούμι), να οδηγήσει την πιο ιστορική ομάδα σε μια νίκη, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Μπορεί από τα δοκιμαστικά να βγήκε η λέξη νίκη από τα χείλη, του καθ’ ύλην αρμόδιου, του Σεμπάστιαν Φέτελ, αλλά οι περισσότεροι πιστεύαμε ότι αυτό μπορούσε να συμβεί μόνο με βροχή. Ο Φέτελ όμως ήξερε τι έλεγε και εμείς οι φίλοι της Φεράρι, ζήσαμε ξανά μεγάλες στιγμές. Είδαμε τον Γερμανό να… καταπίνει τις σχεδόν ανίκητες Μερσέντες, είδαμε τον Γερμανό να ρίχνει γύρω στις Ρεντ Μπουλ και τον ακούσαμε να φωνάζει στο τέλος «Forza Ferrari».

Να πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί, λες και όχι μόνο δεν είχε κατακτήσει τίτλους, αλλά ούτε νίκη! Στον Φέτελ φυσικά και πέφτουν πάνω τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε εκτός της συγκλονιστική προσπάθεια και την 4η θέση του Κίμι Ραϊκόνεν. Με τον Φιλανδό, να δείχνει και πάλι την αξία του, έστω και αν η ατυχία δεν λέει να τον εγκαταλείψει.

Τα καταστροφικά χρόνια της Φεράρι, φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν και μαζί η μονοτονία του αθλήματος. Μετά την κυριαρχία των Ρεντ Μπουλ, ήρθαν οι Μερσέντες. Ομάδες που έτρεχαν μόνες τους. Το ενδιαφέρον είχε ατονήσει, αφού σχεδόν όλοι ήξεραν τους νικητές πριν τις δοκιμές. Κι μπορεί εμείς οι… κολλημένοι να βλέπαμε όλους τους αγώνες, αλλά δυστυχώς αυτό που παρακολουθούσαμε δεν ήταν F1.

Τώρα κάτι φαίνεται να αλλάζει και μακάρι η Φεράρι να μπορέσει να κοντράρει την Μερσέντες μέχρι τέλους. Για την χαρά και των φίλων της Ιταλικής ομάδας, αλλά και του σπορ…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…