Επιστροφή στη δράση για Στόνερ

Νίκος Τσιώκος
Επιστροφή στη δράση για Στόνερ
Ο Κέισι Στόνερ θα επιστρέψει στη δράση, καθώς θα λάβει μέρος στις 8 ώρες της Σουζούκα, που θα διεξαχθεί στις 26 Ιουλίου.

Το 2012 στη Βαλένθια ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τον Κέισι Στόνερ στη δράση. Ο Αυστραλός συμμετείχε σε δοκιμές για τη Honda τον Ιανουάριο, ενώ αυτή τη φορά θα λάβει μέρος για πρώτη φορά μετά από τρία περίπου χρόνια σε αγώνα. Συγκεκριμένα, θα αγωνιστεί στις 8 ώρες της Σουζούκα, αγώνας που θα διεξαχθεί στις 26 Ιουλίου για λογαριασμό της ιαπωνικής ομάδας στο πλάι των Μίκαελ φαν ντερ Μαρκ και Τακούμι Τακαχάσι.

«Αφού οδήγησα τη μοτοσικλέτα στη Σεπάνγκ πριν από λίγους μήνες, μίλησα με τη Honda για την πιθανότητα να πάρω μέρος στη Σουζούκα. Πάντα ήταν κάτι που ήθελα να κάνω, όταν έτρεχα στο Moto GP, και δεν μπόρεσα λόγω του πολυάσχολου προγράμματος. Η μοτοσικλέτα είναι πολύ διαφορετική από μία του Moto GP, αλλά θα είναι μια νέα πρόκληση για μένα και μια ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι καινούριο.

Έχω εντυπωιαστεί με τον Μίκαελ φαν ντερ Μαρκ τη φετινή σεζόν και ο Τακούμι Τακαχάσι έχει μεγάλη εμπειρία. Ανυπομονώ να ακούσω τα σχόλιά τους και να δουλέψω μαζί τους στην προετοιμασία για τον αγώνα τον Ιούλιο. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθώ στην προπόνησή μου για να είμαι έτοιμος για τον αγώνα», ήταν τα λόγια του δις παγκόσμιου πρωταθλητή στο Moto GP.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Κέισι συμφώνησε να λάβει μέρος στις 8 ώρες με τη Honda. Θα είναι ωραίο να τον δούμε ξανά σε μοτοσικλέτα και είμαι σίγουρος ότι θα το απολαύσει. Μαζί με τους φαν ντερ Μαρκ και Τακαχάσι θα είναι μία δυνατή ομάδα για να αγωνιστούν σ' αυτόν τον αγώνα αντοχής», είπε από την πλευρά του ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του HRC, Σουχέι Νακαμότο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!