Ανησυχεί για τη Ferrari ο Χάμιλτον

Νίκος Τσιώκος
Ανησυχεί για τη Ferrari ο Χάμιλτον
Ο Λιούις Χάμιλτον ανησυχεί για την απόδοση της Ferrari, που ήταν αρκετά κοντά στη Mercedes στις δύο πρώτες περιόδους των ελεύθερων δοκιμών της Μαλαισίας.

Μπορεί η Mercedes να είναι ένα κλικ πιο μπροστά, όμως η Ferrari δείχνει σημαντική βελτίωση φέτος και στις δύο πρώτες περιόδους ο Κίμι Ραϊκόνεν απείχε μόλις 373 χιλιοστά από τους Νίκο Ρόσμπεργκ και Λιούις Χάμιλτον. Κάτι που ανησυχεί τον τελευταίο, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή να είναι επιφυλακτικός για την απόδοση της Scuderia.

«Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, καθώς η Ferrari φάνηκε να είναι εξαιρετική. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί αύριο. Στο στήσιμο δεν είχα χρόνο να κάνω αλλαγές, απλά πήγα με αυτές που φέραμε από τον προηγούμενο αγώνα. Σήμερα κάναμε όλα όσα έπρεπε.

Το πρωί η αίσθηση του μονοθεσίου ήταν καλύτερη και το απόγευμα είχαμε προβλήματα με τη ζέστη, αλλά οι χρόνοι δεν ήταν κακοί. Το μονοθέσιο ακόμα δεν είναι τέλειο, όμως είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βελτιωθούμε γι' αύριο.

Έχουμε δουλειά να κάνουμε πάνω στο στήσιμο για να γίνουν όλα πιο εύκολα, όμως θα κάνουμε το καλύτερο και θα δούμε που θα ολοκληρώσουμε τις κατατακτήριες δοκιμές», είπε ο Χάμιλτον στη Σεπάνγκ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!