Πιο οικονομικό το Opel Corsa Diesel

Γιώργος Βαρίνος
Πιο οικονομικό το Opel Corsa Diesel
Ξεκίνησε η διάθεση στην ελληνική αγορά του νέου Opel Corsa 1.3 DTE με αυτόματο κιβώτιο Easytronic και ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση.

Μετά την έκδοση βενζίνης με τον κινητήρα των 1.4 λίτρων και το αυτόματο κιβώτιο των 6 σχέσεων, το Corsa DTE Ecoflex Easytronic που κινείται από τον γνωστό diesel των 1.3 λίτρων με ισχύ 95 ίππων είναι το δεύτερο μοντέλο της γκάμας με αυτόματο κιβώτιο.

Το κιβώτιο αυτό είναι μηχανικό αυτοματοποιημένο και το πιο σημαντικό του στοιχείο είναι ότι συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης κατά 0,1 λίτρα/100 χλμ. και κατά 3 γραμμάρια εκπομπών CO2 σε σχέση με τις εκδόσεις που διαθέτουν χειροκίνητο κιβώτιο. Το νέο αυτόματο Easytronic είναι έτσι προγραμματισμένο, ώστε να βελτιστοποιεί τις αλλαγές ταχυτήτων προς όφελος της κατανάλωσης. Με μέση κατανάλωση 3,1 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπές CO2 μόλις 82γρ./χλμ., η έκδοση αυτή του Corsa είναι ένα από τα πλέον οικονομικά αυτοκίνητα στην αγορά, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης.

Οι τιμές της νέας έκδοσης Easytronic ξεκινούν από τα 15.500€ χωρίς απόσυρση με το τρίθυρο αμάξωμα και το επίπεδο εξοπλισμού Enjoy και φτάνουν έως τα 17.200€ για το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού Cosmo. Για την πεντάθυρη έκδοση προσθέστε στις παραπάνω τιμές 400€.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!