«Θα προλάβει τη Μαλαισία ο Αλόνσο»
Ο μάνατζερ του Φερνάντο Αλόνσο, Λουίς Γκαρσία Αμπάντ, τόνισε πως ο Ισπανός είναι καλά και θα δώσει το παρών στο Γκραν Πρι της Μαλαισίας.
Κανονικά θα δώσει το παρών στη Μαλαισία ο Φερνάντο Αλόνσο, καθώς είναι καλά στην υγεία του, όπως δήλωσε ο Λουίς Γκαρσία Αμπάντ στην ισπανική εφημερίδα AS. Ο μάνατζερ του Ισπανού, μάλιστα, χαρακτήρισε τυπική διαδικασία τις εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί. «Ο Αλόνσο θα είναι στο Γκραν Πρι της Μαλαισίας. Είναι καλά και θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, που είναι τυπικές», δήλωσε ο Αμπάντ.
Έτσι, όλα δείχνουν ότι στη Σεπάνγκ θα δούμε τον Αλόνσο να μπαίνει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα στο τιμόνι της McLaren MP4-30. Τέλος, να σημειώσουμε ότι την περασμένη Τετάρτη (18/3) ξεκίνησε δοκιμές στον προσομοιωτή στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Γουόκινγκ.
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!