Όταν οι Σουμάχερ - Χάκινεν έπαιζαν μπουγέλο στη συνέντευξη Τύπου!

Νίκος Τσιώκος
Όταν οι Σουμάχερ - Χάκινεν έπαιζαν μπουγέλο στη συνέντευξη Τύπου!
Ένα βίντεο κυκλοφορεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου δείχνει τον Μίκαελ Σουμάχερ και τον Μίκα Χάκινεν να παίζουν μπουγέλο στη συνέντευξη Τύπου του Γκραν Πρι Καναδά το 1999!

Ένα βίντεο από τα παλιά κυκλοφορεί στο facebook τις τελευταίες ώρες. Αυτό δείχνει τη συνέντευξη Τύπου στο Γκραν Πρι του Καναδά το 1999, αφού ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε κατακτήσει την pole position όντας μόλις 29 χιλιοστά πιο γρήγορος από τον Μίκα Χάκινεν. Οι δυο τους έδωσαν μάχη στην πίστα, όμως στη συνέντευξη Τύπου έδειξαν να το διασκεδάζουν παίζοντας μπουγέλο!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τότε πιλότος της McLaren έκανε νόημα να μπουγελώσουν τον μετέπειτα εφτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, ενώ ο τελευταίος μιλούσε. Όταν ο Χάκινεν πήρε τον λόγο, του πέταξαν μία πετσέτα και αυτός απείλησε με ένα ποτήρι νερό. Όμως, συνέχισε να μιλάει και του έριξαν νερό για να έρθει η... απάντησή του.

Τα... σκάγια, βέβαια, πήραν και τον «Σούμι», με τον Φινλανδό να δίνει συνέχεια και να αδειάζει μία κανάτα σε παρευρισκόμενο στη συνέντευξη Τύπου, προφανώς σε δημοσιογράφο. Την ίδια στιγμή ο Σουμάχερ καθόταν στη θέση του και γελούσε. Μια ξεχωριστή στιγμή που δύσκολα θα δούμε ξανά, αφού τα τελευταία χρόνια στις συνεντεύξεις Τύπου κυριαρχούν τα νεύρα (βλ. Φέτελ-Γουέμπερ στη Red Bull και Χάμιλτον-Ρόσμπεργκ στη Mercedes).

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι σήμερα ο μεν Σουμάχερ δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις, και ο δε Χάκινεν πλέον είναι μακριά από τους αγώνες, με τον τελευταίο να είναι το 2011 στο Διηπειρωτικό Κύπελλο του Λε Μαν (Intercontinental Le Mans Cup).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!