Ως Suzuki Ecstar στο Moto GP

Νίκος Τσιώκος
Ως Suzuki Ecstar στο Moto GP
Η Suzuki επιστρέφει στο Moto GP και η επίσημη ονομασία της θα είναι Suzuki Ecstar, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με την ιαπωνική εταιρεία λαδιών κινητήρα.

Στο Moto GP επιστρέφει φέτος η Suzuki και στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας μοτοσικλέτας ανακοινώθηκε η συνεργασία με την ιαπωνική εταιρεία λαδιών κινητήρα Ecstar. Έτσι, η επίσημη ονομασία της, με την οποία θα λάβει μέρος, θα είναι η Team Suzuki Ecstar, με τον έβδομο της περσινής σεζόν, Αλέιξ Εσπαργκαρό, και τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2013 στη Moto 3, Μάβερικ Βινιάλες, να είναι έτοιμοι για... περιπέτειες με την GSX-RR.

«Επιτέλους η Suzuki θα επιστρέψει στο Moto GP, το κορυφαίο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας στον κόσμο. Μέσα από τον ανταγωνισμό σε υψηλό επίπεδο θα τελειοποιήσουμε τις τεχνολογίες μας, θα τις περάσουμε στα μοντέλα παραγωγής μας και θα αλληλεπιδρούν με τους πελάτες της Suzuki σε όλον τον κόσμο.

Η Suzuki θα αντιμετωπίσει την πρόκληση να βελτιώσει την ικανοποίηση των πελατών σε όλον τον κόσμο στο υψηλότερο επίπεδο μέσα από τους αγώνες και τα προϊόντα μας. Ζητάμε από τους οπαδούς μας να στηρίξουν τη Suzuki Ecstar», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ιαπωνικής μάρκας, Είτζι Μοτσιζούκι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!