«FIA ζήτα φωτογραφίες από τον Φέτελ για Αλόνσο»

Νίκος Τσιώκος
«FIA ζήτα φωτογραφίες από τον Φέτελ για Αλόνσο»
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, η FIA θα μπορούσε να ζητήσει φωτογραφίες από το μονοθέσιο του Φέτελ, καθώς θεωρεί ότι μπορούν να διευκρινίσουν τι συνέβη με τον Αλόνσο στην Καταλούνια.

Η Ferrari του Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν το μονοθέσιο που ακολουθούσε τη McLaren του Φερνάντο Αλόνσο τη στιγμή του ατυχήματος του Ισπανού στις δεύτερες δοκιμές της Βαρκελώνης.

Έτσι, η ιταλική Gazzetta dello Sport, το δημοσίευμα της οποίας αναδημοσιεύει η ισπανική AS, θεωρεί πως η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου θα μπορούσε να ζητήσει φωτογραφίες από το μονοθέσιο του Γερμανού, αφού πιστεύει πως θα διευκρινιστεί το τι ακριβώς συνέβη στην πίστα της Καταλούνια πριν από μερικές εβδομάδες.

Μάλιστα, η εν λόγω εφημερίδα τονίζει ότι μπορεί κάποιο πρόβλημα υγείας να οδήγησε τον Αλόνσο εκτός πίστας, αλλά και πως από τη McLaren δεν έχουν δοθεί κάποιες πληροφορίες για το ατύχημα του δις παγκόσμιου πρωταθλητή. Έτσι, άπαντες ελπίζουν να βγει ένα συμπέρασμα από την έρευνα της FIA για το τι ακριβώς συνέβη στο Μόντμελο, καθώς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να πει κανένας τίποτα με βεβαιότητα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η Ομοσπονδία ζήτησε από τις ομάδες της Formula1 να βάλουν κάμερες, που θα μπορούν να καταγράφουν σε υψυλή ταχύτητα, στα μονοθέσιά τους από το 2016 ως βοήθεια των ερευνών για τα ατυχήματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!