Σε Ισπανία, Βρετανία η Βολφ

Νίκος Τσιώκος
Σε Ισπανία, Βρετανία η Βολφ
Η Σούζι Βολφ θα λάβει μέρος στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών σε Ισπανία και Βρετανία, όπως ανακοίνωσε η Williams.

Χρέη δοκιμαστή έχει από φέτος στη Williams η Σούζι Βολφ και η βρετανική ομάδα ανακοίνωσε ότι η Σκωτσέζα θα λάβει μέρος στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στα Γκραν Πρι της Ισπανίας και της Μεγάλης Βρετανίας. Αυτά είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν τα τριήμερα 8-10 Μαΐου και 3-5 Ιουλίου, αντίστοιχα, σε Καταλούνια και Σίλβερστοουν. «Στόχος μας είναι φέτος να χτίσουμε πάνω στην επιτυχία του 2014.

Προπονούμαι σκληρά όλον τον χειμών και είμαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση που ήμουν ποτέ, οπότε είμαι έτοιμη για την προσεχή σεζόν. Ως δοκιμαστής θα έχω επιπλέον χρόνο μέσα στην FW37 και με τη δουλειά μου στον προσομοιωτή η ομάδα μπορεί να εξασφαλίσει ότι θα πάρουμε το καλύτερο από το μονοθέσιο και θα ελέγξουμε πώς θα λειτουργήσουν οι αναβαθμίσεις.

Όλοι οι οδηγοί στη Williams δουλεύουμε μαζί σε αυτό και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ό,τι μπορούμε το 2015», δήλωσε η Βολφ. «Την περσινή σεζόν η Σούζι εντυπωσίασε με τις αποδόσεις της κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών σε Σίλβερστοουν και Χόκενχαϊμ και θέλουμε να τη δώσουμε άλλη μία ευκαιρία για δοκιμές μέσα στο 2015.

Ήξερε καλά την FW36 και με την FW37 να είναι σταδιακή εξέλιξη αυτής θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη γνώση και να τη βάλουμε στο μονοθέσιο», ανέφερε από την πλευρά της η αναπληρωματική επικεφαλής της Williams, Κλερ Γουίλιαμς. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η Βολφ οδήγησε το μονοθέσιο του 2015 και στις δοκιμές του Φεβρουαρίου, την πρώτη ημέρα της δεύτερης περιόδου στη Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!