Η τελευταία Bugatti Veyron

Η τελευταία Bugatti Veyron
Επίσημα η Bugatti παρουσίασε την Grand Sport Vitesse «La Finale», την τελευταία έκδοση της Veyron.

Η τελευταία Veyron με τον αριθμό 450 χαραγμένο στο πλαίσιό της, δίπλα στην πρώτη. Και οι δυο βαμμένες στα ίδια χρώματα, κόκκινο και μαύρο να στέκονται εκεί, στον εκθεσιακό χώρο της Bugatti στην έκθεση της Γενεύης και να σηματοδοτούν το κλείσιμο ενός κύκλου ζωής για το πανίσχυρο αυτό hypercar με τελική ταχύτητα που ξεπερνάει τα 400 χλμ./ώρα.

Στην έκδοση «La Finale» τα εμπρός φτερά, οι πόρτες, το διάστημα ανάμεσα σε αυτές και τις εισαγωγές αέρα, είναι κατασκευασμένα από μαύρα ανθρακονήματα. Τα υπόλοιπα μέρη είναι από κόκκινο carbon fiber, συνθέτοντας έτσι ένα σύνολο χρωματικά ίδιο με αυτό της πρώτου αυτοκινήτου που βγήκε στην παραγωγή.

Αν και η Bugatti δεν το συνηθίζει, αυτή τη φορά το όνομα της έκδοσης είναι γραμμένο αυτή τη φορά πάνω στο αμάξωμα και μάλιστα με μεγάλα γράμματα στην πίσω αεροτομή στο κάτω μέρος της και εμπρός στο προφυλακτήρα κάτω από το φωτιστικό σώμα. Στα ίδια χρώματα με το αμάξωμα είναι βαμμένοι και οι τροχοί, που έχουν επιπλέον το διάσημο σήμα της Bugatti, τον ελέφαντα.

Στο εσωτερικό έχουν επιλεγεί στοιχεία από την πρώτη έκδοση, με την επένδυση να είναι από ακριβό δέρμα σε μπεζ χρώμα και συνδυασμό με το κόκκινο. Επιπλέον, στοιχεία carbon συναντάμε και εδώ, με την αναγραφή του ονόματος «La Finale» στο προσκέφαλο να συμπληρώνει την εικόνα, την οποία ολοκληρώνει ο ελέφαντας ο οποίος είναι φιλοτεχνημένος στο ντουλαπάκι ανάμεσα στα καθίσματα και συνοδεύεται από το ταμπελάκι 450/450. Το τελευταίο αυτοκίνητο έχει βρει ήδη ιδιοκτήτη, έναν κύριο που ζει… στην Μέση Ανατολή φυσικά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!