Αριβαμπένε: «Πετύχαμε τους στόχους μας»

Νίκος Τσιώκος
Αριβαμπένε: «Πετύχαμε τους στόχους μας»
Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε τόνισε πως η Ferrari πέτυχε τους στόχους που είχε για τις δοκιμές και ότι η SF15-Τ συμπεριφέρεται όπως περίμεναν στη Scuderia.

Ικανοποίηση από τον τρόπο που εξελίχτηκαν οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης για τη Ferrari εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε. Το αφεντικό της Scuderia τόνισε πως η ομάδα του πέτυχε τους στόχους της που είχε θέσει σε αυτές και ότι η SF15-T συμπεριφέρεται όπως περίμεναν στο Μαρανέλο.

«H SF15-Τ συμπεριφέρεται όπως περιμέναμε. Ο Κίμι (Ραϊκόνεν), που οδήγησε το περσινό μονοθέσιο, βλέπει βελτίωση και ο Σεμπάστιαν (Φέτελ) είναι επίσης χαρούμενος. Τώρα μπορώ να πω ότι έχουμε φτάσει τους στόχους μας στις δοκιμές. Αλλά όλοι έχουμε τα πόδια στο έδαφος επειδή ξέρουμε ότι οι άλλες ομάδες δεν επαναπαύονται.

Έχουμε μια πρόχειρη ιδέα, όμως ξέρουμε ότι ο καθένας ακολουθεί διαφορετικό πρόγραμμα δοκιμών. Εμείς ακολουθούμε το δικό μας με συγκέντρωση και πειθαρχία, που πιστεύω ότι είναι τα κλειδιά για την επιτυχία. Έχω μιλήσει με την ομάδα και το έχω ξεκαθαρίσει αυτό», είπε ο Αριβαμπένε, με την ολοκλήρωση και των τελευταίων δοκιμών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!