Αιχμηρό το νέο concept SUV της Seat

Αιχμηρό το νέο concept SUV της Seat
Το πίσω μέρος του νέου concept της μας παρουσιάζει με μια φωτογραφία teaser η Seat.

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του νέου concept, η Seat επανέρχεται, μετά την αποκάλυψη του εμπρός μέρους, με ένα στοιχείο για το πίσω. Ανάλογης σχεδίασης είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα LED, με τη σχεδίαση να χαρακτηρίζεται στο σύνολό της… αιχμηρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού ακόμα δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση, το μοντέλο αυτό θα αποτελέσει προάγγελο του επερχόμενου crossover που θα δώσει δύναμη στην εμπορική πορεία της Seat. Θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα MQB, την ίδια που χρησιμοποιεί μεταξύ άλλων μοντέλων του ομίλου VW και το Leon της Seat.

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου concept της Seat θα γίνει αύριο εμπρός στο κοινό της έκθεσης της Γενεύης, πρώτα στη δημοσιογραφική παρουσίαση και δυο μέρες μετά στους επισκέπτες της. Το νέο crossover της Seat αναμένεται να περάσει τη γραμμή παραγωγής μέσα στο 2016.

Ενδεικτικά και προκειμένου να σχηματίσετε μια πιο καλή εικόνα σχετικά με το αυτοκίνητο, μπορείτε να δείτε ενωμένες με ψηφιακή επεξεργασία τις δυο άκρες που έδωσε η Seat στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!