Renault Clio RS Trophy στη Γενεύη

Renault Clio RS Trophy στη Γενεύη
Η πιο γρήγορη εκδοχή Trophy του κορυφαίου Clio RS θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο στη Γενεύη από τη Renault.

Την ανακοίνωση της RenaultSport για την παραγωγή ενός γρήγορου μοντέλου ακολούθησε μια φωτογραφία teaser χωρίς όμως συγκεκριμένα στοιχεία. Οι πληροφορίες ήθελαν αυτή η γρήγορη έκδοση να είναι η Trophy του νέου Clio RS και αυτό ήρθε να επιβεβαιωθεί με κάποιες φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Χωρίς κάτι να είναι επίσημο ακόμα, φαίνεται το Clio RS βαμμένο στα… αγωνιστικά χρώματα, με σπορ λεπτομέρειες. Οι αλλαγές δεν έχουν ανακοινωθεί και δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα είναι ο τούρμπο κινητήρας των 1,6 λίτρων με τον οποίο εφοδιάζεται το RS θα έχει περισσότερους ίππους στην έκδοση Trophy.

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της RenaultSport, όπως είδαμε και στην αντίστοιχη έκδοση του Megane, μπορεί το γρήγορο Clio να είναι βελτιωμένο σε επιμέρους τομείς, όπως τα φρένα, τα ελαστικά, η ανάρτηση, το σύστημα εξαγωγής και να μειωθεί το βάρος. Έτσι, μπορεί να γίνει σημαντικά πιο σπορ και πιο γρήγορο, διατηρώντας παράλληλα τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Υπομονή μέχρι αύριο, που θα γίνει η επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!