Η Aston Martin Lagonda και στην Ελλάδα

Η Aston Martin Lagonda και στην Ελλάδα
Η Aston Martin αυξάνει την παραγωγή της Lagonda και την στέλνει και στην ελληνική αγορά.

Αυξάνοντας την παραγωγή της εντυπωσιακής Lagonda από τα 100 στα 200 αυτοκίνητα η Aston Martin κοιτάζει πλέον και αγορές πέρα από τη Μέση Ανατολή που στόχευε αρχικά. Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε στο Dubai πέρυσι και από φέτος σύμφωνα με ανακοίνωση του Andy Palmer, CEO της εταιρείας θα είναι διαθέσιμη και σε άλλες αγορές του κόσμου και μεταξύ αυτών την ελληνική και να δούμε αν θα υπάρξει αγοραστής.

Στόχος είναι να προσφέρουν αυτό το ιδιαίτερο -εξαιρετικό κατά την άποψη των Βρετανών- σεντάν και σε άλλους αγοραστές πέρα από τη Μέση Ανατολή. Στη αρχή ξεκινούν τη διάθεση σε Ευρώπη και Νότια Αφρική, ενώ λίγο αργότερα θα επεκταθούν ακόμα περισσότερο.

Η Lagonda πέρα από την ιδιαίτερη αισθητική έχει έναν μεγάλο V12 κινητήρα 6,0 λίτρων με απόδοση περίπου 600 ίππων. Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί, αφού το μοντέλο περιορισμένης παραγωγής δεν είναι διαθέσιμο σε ευρύ κοινό, αλλά σε εκλεκτούς πελάτες οι οποίοι ενημερώνονται κατευθείαν από την εταιρεία. Σύμφωνα με εκτίμηση πάντως η τιμή της πρέπει να ξεπερνάει το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!