Επίσημη φωτογραφία του νέου Civic Type R

Επίσημη φωτογραφία του νέου Civic Type R
Με την επίσημη παρουσίαση του νέου Civic Type R να πλησιάζει και λίγες ώρες πριν, κυκλοφόρησε μια ακόμα φωτογραφία του.

Η αναμονή χτυπάει κόκκινο στους κόλπους των φίλων του Civic Type R, αφού η Honda μέχρι τώρα κρατάει καλά κρυμμένα τα χαρτιά της. Ωστόσο, την Παρασκευή κυκλοφόρησαν κάποιες πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες του μοντέλου, από έναν «κατασκοπευτικό» φακό, λίγο πριν αυτό στηθεί στην πασαρέλα της έκθεσης της Γενεύης.

Σήμερα, έρχεται μια επίσημη φωτογραφία του, από ένα διαφημιστικό του μοντέλου, που δείχνει όλη τη γκάμα του Civic και μεταξύ αυτών και το νέο Type R. Αυτή το απεικονίζει από εμπρός και λίγο στο πλάι, αφήνοντας μόνο λίγο από τη μεγάλη αεροτομή του να φανεί όσον αφορά το πίσω μέρος.

Επίσημα γνωρίζουμε ότι θα φοράει έναν τούρμπο 2λιτρο κινητήρα με χρονισμό βαλβίδων και θα έχει τελική ταχύτητα 270 χλμ./ώρα. Η μετάδοση της κίνησης θα περνάει στους εμπρός τροχούς, ενώ θα πατάει σε τροχούς 19 ιντσών. Την ιπποδύναμη την κράτησαν να μας την αποκαλύψουν στη Γενεύη, αύριο, οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα και μένουμε μόνο με τις εικασίες που το θέλουν να βγάζει περισσότερα από 280 άλογα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!