Ανέτοιμος δηλώνει ο Μάγκνουσεν

Νίκος Τσιώκος
Ανέτοιμος δηλώνει ο Μάγκνουσεν
Ο Κέβιν Μάγκνουσεν δήλωσε ότι δύσκολα θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της Μελβούρνης, αν χρειαστεί να αντικαταστήσει τον Φερνάντο Αλόνσο, αφού δεν έχει τη δική του ομάδα μηχανικών.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φερνάντο Αλόνσο στην πρεμιέρα της Μελβούρνης (13-15/3), μετά το ατύχημά του στη Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα. Σε περίπτωση που ο Ισπανός δεν προλάβει, τότε τη θέση του θα πάρει ο Κέβιν Μάγκνουσεν, ο οποίος είχε μια πλήρη σεζόν πέρυσι.

Ωστόσο, ο Δανός τόνισε πως δύσκολα θα είναι έτοιμος για το Άλμπερτ Παρκ, από τη στιγμή που δεν έχει δική του ομάδα μηχανικών, προκειμένου να δουλέψει μαζί τους. «Θα είναι δύσκολο επειδή δεν έχω τη δική μου ομάδα μηχανικών να συζητάω όλο τον χειμώνα.

Είναι διαφορετικά όταν έχεις τη δική σου ομάδα και μπορεί να δουλέψεις μαζί τους κάθε μέρα. Οπότε θα είναι δύσκολο, αλλά αν πρέπει, θα είμαι πολύ χαρούμενος να το κάνω», ήταν τα λόγια του στο περιθώριο των τελευταίων δοκιμών της Καταλούνια.

Πάντως, ο Ερίκ Μπουγιέ είναι αισιόδοξος ότι δε θα υπάρχει θέμα με τον Αλόνσο, με τους ανθρώπους της McLaren να περιμένουν νέα από τους γιατρούς μέχρι την επόμενη εβδομάδα. «Αν δοθεί το... πράσινο φως από τους γιατρούς, αυτό θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Λυπάμαι, όμως δεν ειναι στα χέρια μου. Απομένουν κάποιες τελευταίες εξετάσεις να γίνουν», δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας του Γουόκινγκ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!