Η... καυτή Ισπανίδα Κάρμεν Γιορντά οδηγός εξέλιξης της Lotus!

Νίκος Τσιώκος
Η... καυτή Ισπανίδα Κάρμεν Γιορντά οδηγός εξέλιξης της Lotus!
Η Ισπανίδα Κάρμεν Γιορντά ανέλαβε χρέη οδηγού εξέλιξης στη Lotus και ελπίζει να μη γίνει γνωστή μόνο για την ομορφιά της στα πάντοκ της Formula1.

Άλλη μία γυναίκα μπήκε στον... κόσμο της Formula1, με την Κάρμεν Γιορντά να αναλαμβάνει χρέη οδηγού εξέλιξης στη Lotus. Η 26χρονη Ισπανίδα θα κλέψει σίγουρα τις εντυπώσεις στα πάντοκ, καθώς είναι όμορφη με και χωρίς αγωνιστική φόρμα, όμως η ίδια δεν θέλει να μείνει στην ιστορία μόνο για τα... κάλλη της.

Συγκεκριμένα, ο στόχος της είναι να λάβει μέρος σε δοκιμές για λογαριασμό της βρετανικής ομάδας μέσα στη σεζόν που ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες. «Τρέχω από ηλικία 10 ετών και ήταν όνειρό μου να οδηγήσω μονοθέσιο της Formula1 από τότε που ήμουν πολύ νέα. Αυτό το όνειρο βγαίνει αληθινό. Το να μπω στη Lotus είναι ένα μεγάλο βήμα προς τον στόχο μου.

Θα δουλέψω για να βελτιωθώ ως οδηγός, καθώς επίσης και να βοηθήσω την ομάδα να εξελίξει το μονοθέσιο δοκιμάζοντας νέες αναβαθμίσεις στον προσομοιωτή. Είναι μια φανταστική ευκαιρία. Είναι μόνο η αρχή και η μεγαλύτερη πρόκληση ακόμα δεν έχει έρθει, όμως είναι μεγάλη τιμή που είμαι μέλος μιας ομάδας με ιστορία», είπε η Γιορντά, μετά την ανακοίνωσή της από τη Lotus.

Το who is who

Η Κάρμεν Γιορντά Μπουάντες, όπως είναι το πλήρες όνομά της, γεννήθηκε στις 28 Μαΐου 1988 στην πόλη Αλκόι, που ανήκει στην Κοινότητα της Βαλένθια. Από το 2006 μέχρι το 2008 αγωνίστηκε στην ισπανική Formula 3, όπου μέτρησε τρεις παρουσίες στο βάθρο. Το 2009 συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή F3 Open, αλλά και στο ELMS (European Le Mans Series), ενώ από το 2012 μέχρι πέρυσι έδωσε το παρών στο GP3, όπου έχει αγωνιστεί σε 44 αγώνες δίχως όμως να έχει κάποια επιτυχία.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν την Κάρμεν Γιορντά με και χωρίς αγωνιστικές φόρμες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!