Tivoli, η ελπίδα της SsangYong
Νέα σελίδα για την SsangYong στην Ελλάδα, που επαναλανσάρεται στη χώρα μας με αιχμή του δόρατος ένα κόμπακτ SUV με την…ιταλική ονομασία Tivoli.
Η μάρκα SsangYong θα επαναλειτουργήσει από τα μέσα Μαρτίου στην Ελλάδα. Η επανεκκίνηση των Κορεατών θα γίνει με ένα αρχικό δίκτυο 20 έως 22 εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων σε όλη τη χώρα, ενώ η γκάμα θα περιλαμβάνει το νέο Korrado με δίλιτρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, καθώς επίσης τα γνωστά μοντέλα Rodius, Rexton και Actyon Sports αποκλειστικά και μόνον με κινητήρες ντίζελ 2.000 κ.εκ.
Ωστόσο η μεγάλη ώθηση θα δοθεί στις πωλήσεις της SsangYong από ένα εντελώς νέο μοντέλο, που θα παρουσιαστεί στις αρχές Μαρτίου στο Σαλόνι της Γενεύης. Πρόκειται για ένα μοντέρνο SUV πόλης, που ονομάζεται Tivoli και αναμένεται στη χώρα μας περί τα τέλη Μαΐου με βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων και 126 άλογα.
Ακόμη σημαντικότερη για την ‘’πετρελαιοκρατούμενη’’ πλέον ελληνική αγορά αυτοκινήτου θα είναι η ανάλογη έκδοση πετρελαίου του Tivoli με ντιζελοκινητήρα 1,6 λίτρων και άγνωστη προς το παρόν απόδοση, η οποία θα φτάσει στην Ελλάδα τον Ιούλιο.
Το Τivoli έχει μήκος 4,20 μ. και 1,80 μ. ύψος, όμως το μακρύ μεταξόνιο των 2,60 μ. υπόσχεται μεγάλη ευρυχωρία παρά τις συγκρατημένες εξωτερικές διαστάσεις του αμαξώματος. Οικογενειακών προδιαγραφών είναι και ο χώρος αποσκευών με 423 λίτρα όγκο, ενώ στο πολύχρωμα διαμορφωμένο εσωτερικό προβλέπονται μεταξύ άλλων ψηφιακά όργανα και πολλές πρακτικές θήκες για μικροαντικείμενα.
Η ελληνική αντιπροσωπεία δεν ανακοίνωσε ακόμη κάποιες τιμές για το Tivoli, υπόσχεται όμως ότι θα είναι άκρως ανταγωνιστικές σε σχέση με τους αντιπάλους του, στους οποίους περιλαμβάνονται μοντέλα, όπως το Opel Mokka, το Renault Captur, κλπ.Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!



