Παρουσιάστηκε η Mercedes W06 Hybrid με στόχο νέα ρεκόρ και επιτυχίες

Νίκος Τσιώκος
Παρουσιάστηκε η Mercedes W06 Hybrid με στόχο νέα ρεκόρ και επιτυχίες
Η Mercedes παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο για το 2015, την W06 Hybrid, με τον στόχο να είναι ένας: η διατήρηση των σκήπτρων και περαιτέρω επιτυχίες. Βολφ: «Άπαντες είναι στο μηδέν».

Μετά την πρώτη... βόλτα στο Σίλβερστοουν και το βίντεο της Mercedes, ήρθε και η επίσημη παρουσίαση της W06 Hybrid στην πίστα της Χέρεθ την Κυριακή (1/2). Τα «ασημί βέλη» έχουν στόχο να διατηρήσουν τα σκήπτρα, να πανηγυρίσουν ξανά και να καταρρίψουν ακόμα περισσότερα ρεκόρ, με τον Τότο Βολφ να τονίζει πως άπαντες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο μηδέν.

«Η παρουσίαση του νέου μονοθεσίου είναι συναρπαστική στιγμή για όλους. Είναι μακρύς ο δρόμος πριν φτάσουμε στον πρώτο αγώνα. Πρέπει να φτιάξουμε ένα γρήγορο και αξιόπιστο μονοθέσιο, ώστε να ανταγωνιστούμε τους αντιπάλους μας, η ικανότητα των οποίων ποτέ δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Σε αυτό το σημείο κάθε ομάδα είναι στο μηδέν», ανέφερε ο μεγαλομέτοχος της Mercedes.

Τέλος, τα αποκαλυπτήρια για τη γερμανική ομάδα έκαναν οι Λιούις Χάμιλτον, Νίκο Ρόσμπεργκ, με τον περσινό διεκδικητή του τίτλου να μπαίνει πρώτος στο τιμόνι την πρώτη ημέρα (1/2) και τον δις παγκόσμιο πρωταθλητή να παίρνει σειρά τη Δευτέρα (2/2).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!