Δοκιμές με Honda ο Στόνερ (vid)

Νίκος Τσιώκος
Δοκιμές με Honda ο Στόνερ (vid)
Δοκιμές με τη Honda έκανε ο Κέισι Στόνερ στη Σεπάνγκ αναλύοντας της διαφορές της νέας μοτοσικλέτας του 2015 με αυτή του 2014.

Στις πίστες επέστρεψε έστω και για μερικούς γύρους ο Κέισι Στόνερ. Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής του Moto GP συμμετείχε σε δοκιμές της Honda στη Σεπάνγκ. Εκεί οδήγησε τόσο τη μοτοσικλέτα του 2014 όσο και αυτή του 2015, με την οποία η ιαπωνική εταιρεία θα... χτυπήσει ξανά τίτλο.

Έτσι, ανέλυσε τις διαφορές που έχουν αυτές για λογαριασμό του HRC πραγματοποιώντας αρκετά χιλιόμετρα στην πίστα της Μαλαισίας την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο. «Ήταν καλές δοκιμές, πολύ θετικές! Την πρώτη ημέρα δουλέψαμε στο βασικό στήσιμο και δοκιμάσαμε μερικά μικρά πράγματα πριν φτάσει η βροχή για να σταματήσουμε. Τη δεύτερη ημέρα ξόδεψα πολύ χρόνο κάνοντας μια σύγκριση των μοτοσικλετών της περσινής και της φετινής χρονιά και επίσης δοκίμασα διαφορετικές... παραλλαγές των σασί.

Την τελευταία ημέρα δοκιμάσαμε μερικά ηλεκτρονικά και μερικές διαφορετικές αναρτήσεις. Η CBR ήταν πολύ διαφορετική, ποτέ δεν έχω οδηγήσει τέτοιο είδος μοτοσικλέτας. Οι αλλαγές, η θέση οδήγησης, ο κινητήρας, το βάρος κλπ ήταν αρκετά δύσκολα και μου πήρε λίγο χρόνο να τα συνηθίσω», ανέφερε ο Αυστραλός με την ολοκλήρωση των δοκιμών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!