Πρώτη... γεύση από τη Mercedes W06 Hybrid

Νίκος Τσιώκος
Πρώτη... γεύση από τη Mercedes W06 Hybrid
Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ μπήκαν για πρώτη φορά στο τιμόνι της Mercedes W06 Hybrid, η οποία θα παρουσιαστεί την Κυριακή (1/2) στη Χέρεθ, στο Σίλβερστοουν.

Μπορεί η παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Mercedes για το 2015 να είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή (1/2) στη Χέρεθ, όμως οι Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ πήραν νωρίτερα μια πρώτη... γεύση. Οι δύο πιλότοι των «ασημί βελών» μπήκσαν στο τιμόνι της W06 Hybrid για να κάνουν σύντομες δοκιμές στο Σίλβερστοουν.

Συνολικά συμπλήρωσαν 19 γύρους πριν η χιονοθύελλα αναγκάσει τη γερμανική ομάδα να σταματήσει τα τεστ. Μετά τις εν λόγω δοκιμές, η Mercedes έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες του νέου της «όπλου», το οποίο είναι παρόμοιο με αυτό της περσινής σεζόν που έφερε 16 νίκες στους 19 αγώνες και 2 τίτλους σε κατασκευαστές και οδηγούς.

Η μπροστινή αεροτομή έχει διαφορετικό σχήμα λόγω των νέων κανονισμών, ενώ το σασί είναι πιο ελαφρύ σε αρκετά σημεία, ειδικά μπροστά από τους πίσω τροχούς, ενώ ενισχύθηκε και η αεροδυναμική. Έτσι, στη Mercedes ελπίζουν να έχουν ίδια και ακόμα καλύτερη χρονιά από την περσινή, ώστε να διατηρήσουν τα σκήπτρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!