Χόρνερ: «Ήθελε να σταματήσει ο Φέτελ»

Νίκος Τσιώκος
Χόρνερ: «Ήθελε να σταματήσει ο Φέτελ»
Ο Κρίστιαν Χόρνερ αποκάλυψε ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ σκεφτόταν να αποσυρθεί από τη Formula1, καθώς αντιμετώπιζε πληθώρα προβλημάτων με τους νέους κανονισμούς.

Στην αποκάλυψη ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ σκέφτηκε να αποσυρθεί από τη Formula1 εντός του 2014 προχώρησε ο Κρίστιαν Χόρνερ μιλώντας στην Guardian. Ο επικεφαλής της Red Bull τόνισε πως ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής σκεφτόταν το ενδεχόμενο να σταματήσει, καθώς μετά από τέσσερα συναπτά έτη επιτυχίας ήρθε η απότομη... προσγείωση με τους νέους κανονισμούς.

«Ο Σεμπ δεν απολάμβανε τις αλλαγές των κανονισμών, τους νέους κινητήρες, την αίσθηση από το νέο σύστημα, την έλλειψη κάθετης δύναμης. Μπορούσες να πεις ότι δεν ήταν χαρούμενος. Υπήρχε μια περίοδος που σκεφτόταν να σταματήσει. Τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ πετυχημένα και ξαφινικά τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά», ανέφερε ο Χόρνερ.

Βέβαια, ρωτήθηκε και για τη... μετακόμισή του στη Ferrari τονίζοντας πως ήταν η κατάλληλη στιγμή στην καριέρα του για μια νέα πρόκληση. «Ο παιδικός του ήρωας ήταν ο Μίκαελ (Σουμάχερ) και φυσικά υπήρχε το δέλεαρ της Ferrari. Για κάθε οδηγό το όνομα, η ιστορία είναι πάρα πολύ ισχυρά. Αισθάνθηκε ότι ήταν η σωστή στιγμή στην καριέρα του. Χρειαζόταν αυτό το κίνητρο της νέας πρόκλησης».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!