Έρχεται το νέο Audi R8

Έρχεται το νέο Audi R8
Στη Γενεύη, στις αρχές Μαρτίου αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου Audi R8.

Το αντικαταστάτη του R8 θα μας παρουσιάσει η Audi στην επερχόμενη έκθεση της Γενεύης. Η πληροφορία αυτή έρχεται από τον Ulrich Hackenberg, μέλος του τμήματος εξέλιξης στην Audi και δήλωση που έκανε στο CarAdvice σχετικά με τα άμεσα σχέδια της εταιρείας.

«Θα παρουσιάσουμε το νέο e-tron μαζί με τον αντικαταστάτη του R8, τον Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης. Στόχος μας όσον αφορά το e-tron είναι να διπλασιάσουμε την αυτονομία του και να την φτάσουμε κάπου ανάμεσα στα 400 με 500 χιλιόμετρα, σίγουρα πάντως πάνω από τα 400 χιλιόμετρα». Έτσι θα είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό, όπως αυτός διαμορφώνεται από το Tesla Model S που έχει αυτονομία 460 χιλιόμετρα, ενώ απλώς να αναφέρουμε ότι το BMW i8 έχει μόλις 37 χιλιόμετρα.

Όσον αφορά το νέο R8, δεν θα διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, αφού σύμφωνα με δήλωση του Ulrich Hackenberg «όταν κυνηγάς τον απόλυτο χρόνο στην πίστα έχει ανάγκη το πολύ γρήγορο αυτόματο διπλού συμπλέκτη». Οι φωτογραφίες που έχουμε στο θέμα είναι σχέδια από ανεξάρτητο σχεδιαστή και κατά προσέγγιση η εικόνα το νέο R8 όπως αυτή θα είναι στην έκθεση της Γενεύης όταν θα παρουσιαστεί επίσημα από την Audi.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!