Ξεκίνησε θεραπεία αποκατάστασης ο Μπιανσί

Νίκος Τσιώκος
Ξεκίνησε θεραπεία αποκατάστασης ο Μπιανσί
Θεραπεία αποκατάστασης ξεκίνησε ο Ζουλς Μπιανσί, όπως ενημέρωσε η οικογένειά του με ανακοίνωση, τη στιγμή που παραμένει αναίσθητος και αναπνέει δίχως κάποια τεχνική βοήθεια.

Τη δική του μάχη εξακολουθεί να δίνει ο Ζουλς Μπιανσί, μετά το πολύ σοβαρό ατύχημά του στη Σουζούκα. Ο Γάλλος ξεκίνησε θεραπεία αποκατάστασης, όπως ενημέρωσαν με ανακοίνωση οι γονείς του, Φιλίπ και Κριστίν, τη στιγμή που δεν έχει αλλάξει κάτι στην κατάστασή του, αφού παραμένει αναίσθητος. Βέβαια, πλέον αναπνέει χωρίς βοήθεια, ενώ έχει μεταφερθεί... σπίτι του, καθώς νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Γαλλίας.

«Ήταν πολύ σημαντικό βήμα για μας και πολύ παρήγορο να φέρουμε τον Ζουλς στη Γαλλία τον περασμένο μήνα για να συνεχίσει την αποκατάστασή του περιβαλλόμενος από την οικογένειά του και τους φίλους του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον Ζουλς και επίσης για μας. Από τότε έχει λάβει την καλύτερη θεραπεία στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Νίκαιας, Le Centre.

Η νευρολογική του κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Είναι αναίσθητος, όμως μπορεί να αναπνεύσει δίχως βοήθεια. Ενώ δεν υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες να αναφέρουμε, παίρνουμε μεγάλη παρηγοριά από το γεγονός ότι ο Ζουλς συνεχίζει να παλεύει, όπως ξέραμε ότι θα έκανε, και αυτό έκανε τους επαγγελματίες γιατρούς, που τον φροντίζουν, να ξεκινήσουν την προγραμματισμένη θεραπεία αποκατάστασης.

Θα θέλαμε να αναγνωρίσουμε γι' ακόμα μια φορά τη ζεστασιά και την αγάπη που έχει δείξει ο κόσμος στον γιο μας. Θα συνεχίσουν να είναι πρόκληση οι επόμενες ώρες για την οικογένειά μας, αλλά η αναγνώριση που έχει αγγίξει τις ζωές πολλών ανθρώπων στον κόσμο μας έχει βοηθήσει.

Επίσης, θα θέλαμε να αναγνωρίσουμε τον σεβασμό και τη στήριξη που έχουν δείξει τα μέσα ενημέρωσης προς την οικογένεια μας όλον αυτόν τον καιρό και είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε πληροφορίες όταν είναι δυνατόν και την ειλικρινή μας εκτίμηση σε όποιον εξακολουθεί να προσεύχεται για τον Ζουλς», αναφέρει η ανακοίνωση των γονιών του Μπιανσί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!