Mercedes G63 AMG από την Brabus

Mercedes G63 AMG από την Brabus
Το θηρίο της Mercedes με τους έξι τροχούς δέχεται τις περιποιήσεις της Brabus σε όλους τους τομείς.

Αυτό το αυτοκίνητο δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω για να κάνει αισθητή της παρουσία του. Αρκούν οι έξι τροχοί και το τεράστιο αμάξωμα για να κερδίσει τις εντυπώσεις με το καλημέρα.

Ωστόσο, το κοινό στο οποίο απευθύνεται είναι εκτός από μικρό, αφού η παραγωγή του περιορίζεται στα 20 με 30 αυτοκίνητα, είναι και ιδιαίτερο στις προτιμήσεις του, θέλοντας την αναγνώριση και τη μοναδικότητα. Αυτή τη μοναδικότητα έρχεται να προσφέρει με τις αλλαγές που έκανε στο αυτοκίνητο, ο οίκος βελτιώσεων Brabus.

Αισθητικά διακρίνεται για τα γυαλιστερά τμήματα σε μαύρο χρώμα και τις λεπτομέρειες σε κόκκινο carbon, που συναντάμε στα φτερά το καπό και την οροφή. Το κόκκινο χρησιμοποιήθηκε και στο εσωτερικό, σε συνδυασμό πάντα με το μαύρο.

Εκτός από τις αισθητικές αλλαγές ο οίκος φρόντισε να αναβαθμίσει και τον κινητήρα, ο οποίος τώρα αποδίδει 700 ίππους και 960 Nm ροπής. Έτσι το αυτοκίνητο των 3,85 τόνων επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 7,4 δλ. με τη μέγιστη ταχύτητα να είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 160 χλμ./ώρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!