Δοκιμαστής στη Ferrari και ο Βερν

Νίκος Τσιώκος
Δοκιμαστής στη Ferrari και ο Βερν
Ο Ζαν Ερίκ Βερν ανακοινώθηκε από τη Ferrari ως ο δεύτερος δοκιμαστής της, με τον Γάλλο να δηλώνει πως είναι τιμή του που θα γίνει μέλος της Scuderia.

Δύο δοκιμαστές θα έχει το 2015 η Ferrari. Μετά τον Εστεμπάν Γκουτιέρεζ, η Scuderia ανακοίνωσε και τον Ζαν Ερίκ Βερν, ο οποίος έχασε τη θέση του στην Toro Rosso. «Καλωσορίζω τον Ζαν Ερίκ. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει σημαντική συνεισφορά στη δουλειά εξέλιξής μας στον προσομοιωτή.

Θα κάνει ένα πρόγραμμα, που έχει στόχο τη βελτίωση σε σημαντικούς τομείς», ανέφερε το αφεντικό της ομάδας του Μαρανέλο, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε. «Είναι τιμή μου που μπαίνω στην οικογένεια της Ferrari και γίνομαι μέλος της πιο μεγάλη ομάδα από πλευράς κύρους στην ιστορία της Formula1.

Ο στόχος είναι να βοηθήσω τη Scuderia να επιστρέψει στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Έχοντας δύο χρόνια δουλειάς στον προσομοιωτή για κορυφαία ομάδα της F1 και τρία χρόνια αγώνων με την Toro Rosso, η εμπειρία μου θα προστεθεί στις μεγάλες προσπάθειες που γίνονται για να φέρουμε την ομάδα πίσω στις νίκες», δήλωσε από τη μεριά του ο Γάλλος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!