Νέοι κινητήρες για την Alfa Romeo

Νέοι κινητήρες για την Alfa Romeo
Δυο κινητήρες πετρελαίου και δυο βενζίνης έρχονται να προστεθούν στην γκάμα της Alfa Romeo.

Η Alfa Romeo εξελίσσει μια νέα γκάμα κινητήρων για τα μελλοντικά της μοντέλα. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα, η ιταλική φίρμα ετοιμάζει δυο κινητήρες βενζίνης και δυο πετρελαίου, τους οποίους θα παρουσιάσει μαζί με το νέο μεσαίο οικογενειακό μοντέλο που θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο του 2015.

Ο πιο ισχυρός από αυτούς θα είναι ένα V6 βενζίνης 2,9 λίτρων με άμεσο ψεκασμό και διπλή υπερτροφοδότηση, ο οποίος θα βασίζεται στο 3λιτρο μοτέρ που ετοιμάζει η Ferrari για την Maserati. Η απόδοσή του θα φτάνει τους 480 ίππους.

Επίσης, στη γκάμα θα προστεθεί ένας 4κύλινδρος 2λιτρος κινητήρας, με απόδοση που θα ξεκινά από τους 180 ίππους και θα φτάνει τους 330 ίππους. Αυτός θα συνδυάζεται με χειροκίνητο, αλλά και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την μετάδοση να περνάει στους πίσω τροχούς ή και στους τέσσερις, ανάλογα με την έκδοση.

Στην οικογένεια των diesel θα προστεθούν ένας 4κύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος 2,2 λίτρων με απόδοση από 135 έως 210 ίππους. Πιο πάνω θα υπάρχει ένας 3λιτρος V6 με 275 και 340 ίππους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!