Μπέργκερ: «Δε θα πάει αμέσως μπροστά ο Φέτελ»

Νίκος Τσιώκος
Μπέργκερ: «Δε θα πάει αμέσως μπροστά ο Φέτελ»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ελπίζει να επιστρέψει στις επιτυχίες με τη Ferrari, όμως ο Γκέρχαντ Μπέργκε τόνισε πως αυτό δε θα γίνει αμέσως.

Αλλαγή σελίδας έκανε στην καριέρα του ο Σεμπάστιαν Φέτελ, με τη... μετακόμισή του στη Ferrari. Ο Γερμανός ελπίζει σε επιστροφή στις επιτυχίες, όπως πράττει και η Scuderia με τη σωρεία αλλαγών που έχει κάνει. Ωστόσο, αυτή δε θα έρθει άμεσα, όπως δήλωσε στο περιοδικό Motorsport Magazin ο Γκέρχαρντ Μπέργκερ.

«Θα ήταν λάθος να περίμενε κάποιος ότι τα πράγματα θα πάνε αμέσως μπροστά. Η ομάδα των τεχνικών στο πίσω μέρος θα πρέπει να είναι σωστή. Αυτό το είχε ο Φέτελ στη Red Bull με τους Κρίστιαν Χόρνερ, Χέλμουτ Μάρκο και Άντριαν Νιούι. Τώρα θα πρέπει να δει πώς θα χτίσει κάτι ανάλογο και στη Ferrari.

Αυτή είναι η πρώτη δουλειά του. Πρέπει να είναι σε θέση να πείσει την ηγεσία της ομάδας ότι πρέπει να πάρει νέους ανθρώπους, οι οποίοι θα πρέπει να ενσωματωθούν σε μία ήδη λειτουργούσα δομή», ανέφερε ο πρώην πιλότος της Formula1 και άλλοτε ιδιοκτήτης του 50% της Toro Rosso.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!