Ντένις: «Το καλύτερο δίδυμο»

Νίκος Τσιώκος
Ντένις: «Το καλύτερο δίδυμο»
Ο Ρον Ντένις πιστεύει πως με την ανακοίνωση των Φερνάντο Αλόνσο και Τζένσον Μπάτον η McLaren έχει το καλύτερο οδηγικό δίδυμο στο γκριντ.

Φερνάντο Αλόνσο και Τζένσον Μπάτον είναι, τελικά, οι... εκλεκτοί της McLaren για το 2015, με τον Ρον Ντένις να πιστεύει πως η ομάδα του Γουόκινγκ έχει, πλέον, το καλύτερο οδηγικό δίδυμο από κάθε άλλη ομάδα που συμμετέχει αυτή τη στιγμή στη Formula1.

«Είναι πολύ έμπειρο δίδυμο. Ο Φερνάντο έχει εκκινήσει 234 Γκραν Πρι, έχει μετατρέψει 32 από αυτές τις εκκινήσεις σε νίκες, έχει ανέβει στο βάθρο 97 φορές και έχει κερδίσει τον τίτλο όχι μία, αλλά δύο φορές. Όσο για τον Τζένσον, στα 34 του είναι ακόμα πιο έμπειρος με 266 εκκινήσεις, 15 νίκες, 50 παρουσίες στο βάθρο.

Επίσης, είναι ένας πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής και εκ των πιο γρήγοροων πιλότων. Για να συνοψίσουμε, ο Φερνάντο και ο Τζένσον έχουν συνολικά ακριβώς 500 εκκινήσεις και 47 νίκες. Μπορώ να πω ότι τώρα έχουμε το καλύτερο δίδυμο από κάθε άλλη ομάδα που βρίσκεται τώρα στη Formula1», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της McLaren.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!