Αναποφάσιστη η McLaren για οδηγούς

Νίκος Τσιώκος
Αναποφάσιστη η McLaren για οδηγούς
Στη McLaren δεν πήραν απόφαση για τους οδηγούς του 2015 ούτε στη συνάντηση της Πέμπτης (4/12), που έλαβε χώρα στο Γουόκινγκ.

Συνάντηση στο τεχνολογικό κέντρο της McLaren στο Γουόκινγκ είχαν την Πέμπτη (4/12) τα... μεγάλα κεφάλια της βρετανικής ομάδας. Θέμα συζήτησης ήταν φυσικά οι δύο άνθρωποι που θα μπουν στο τιμόνι των μονοθεσίων της το 2015, καθώς ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση. Αυτή δεν πάρθηκε ούτε σήμερα, τη στιγμή που οι φήμες θέλουν τους Φερνάντο Αλόνσο, Κέβιν Μάγκνουσεν να αποτελούν το οδηγικό δίδυμο και τον Τζένσον Μπάτον να μένουν εκτός.

«Η σημερινή συνάντηση ολοκληρώθηκε και δε λήφθηκε απόφαση για το οδηγικό δίδυμο του 2015», είπε εκπρόσωπος της McLaren. Έτσι, άπαντες βρίσκονται σε αναμονή, με τον Μπάτον να ελπίζει πως θα υπάρξει σύντομα μια απόφαση, καθώς έχει κι άλλα σχέδια για το μέλλον του, αν δε συνεχίσει στην F1. «Πιστεύω πως για το καλό όλων είναι καλύτερο να παρθεί μια απόφαση το συντομότερο.

Αν είμαι στη Formula1 την επόμενη χρονιά, θα είναι μια συναρπαστική πρόκληση με τον νέο κινητήρα και τη νέα εποχή με την ομάδα. Αν δεν είμαι, έχω άλλες προκλήσεις που θέλω να επικεντρωθώ, οπότε δε θα ανησυχήσω. Αλλά, όπως είπα, θα ήταν καλό να ξέρουμε το συντομότερο», δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009 από το Εδιμβούργο, όπου μαζί με τον Μάγκνουσεν έδωσαν το παρών σε εκδήλωση του χορηγού της McLaren, Johnnie Walker.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!